Bring the nude - rose back


Είναι το κραγιόν που θα επιλέξεις για κάθε μέρα, όταν βιάζεσαι ή όταν θέλεις να βάλεις όσο λιγότερο μακιγιάζ γίνεται, κάτι που να φαίνεται φυσικό, σαν το χρώμα των χειλιών σου ή... καλύτερο. 


Μου αρέσει να επιλέγω έντονα χρώμα, είναι αυτά που μου τραβάνε πρώτα την προσοχή, κόκκινα, μοβ και μπορντό, όμως στο τέλος πάντα καταλήγω να φορέσω εκείνο με το πιο φυσικό χρώμα. Είναι εκείνα που θα συνοδέψουν το πιο απαλό μακιγιάζ σου μέχρι το πιο έντονο, είναι τα nudes είτε με μπεζ αποχρώσεις είτε με ροζ. 
Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις, για κάθε τύπο επιδερμίδας, που σίγουρα θα βρεις ένα ή μάλλον πολλά, που να σου ταιριάζουν.



Ένα αγαπημένο χρώμα που το επιλέγω αρκετές φορές είναι το Blushing Nude της Clinique. Έχει μια φοβερή ροζ-καφέ απόχρωση, ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ, δείχνει τα χείλη μου πολύ καλύτερα χωρίς να έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και χωρίς να φαίνεται ψεύτικο το αποτέλεσμα. Το κραγιόν από την συσκευασία μέχρι και το χρώμα είναι ξεχωριστό, ένα κόσμημα στην τσάντα σου.



Το κραγιόν που θα βρεις πάντα στην τσάντα μου είναι της Essence το Barely There. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει απόλυτα σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες, στις πιο ανοιχτόχρωμες ίσως δείχνει πιο έντονο αλλά δεν παύει να είναι ένα υπέροχο χρώμα. Η Essence είναι μια οικονομική εταιρία στην οποία πάντα θα βρω ένα καλό προϊόν που θα τραβήξει την προσοχή μου και θα το αγοράσω. Το συγκεκριμένο κραγιόν έχει μια φοβερή απόχρωση, σαν ένα θολό τριανταφυλλί χρώμα το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό.


Αριστερά: Clinique
Δεξιά: Essence



Η Rainbow Priorities είναι μια εταιρία την οποία αν και δεν την βλέπω αρκετά σε blogs και σε ιστοσελίδες, έχει καλά προϊόντα. Είναι Ελληνική, σχετικά οικονομική και μπορείτε τα την βρείτε στα Sephora. Τα κραγιόν της είναι ενυδατικά, έχουν καλή απόδοση χρώματος, όχι ιδιαίτερα σταθερά, και έχουν μια καλή ποικιλία χρωμάτων. Το no.11, Pomegrande έχει μια σκούρα ροζ, καφέ απόχρωση, λίγο πιο έντονη από τα κλασσικά nude χρώματα και την επιλέγω κυρίως όταν θέλω κάτι πιο έντονο στα χείλη αλλά θέλω να διατηρήσω ήπιους τους τόνους.



Αν και δεν έχω δοκιμάσει αρκετά την εταιρία Max Factor, έχει μια μεγάλη ποικιλία σε κραγιόν, προσεγμένες συσκευασίες και αρκετά χρώματα. Το no.730 που διαθέτω είναι ένα baby ροζ χρώμα με glitters, χωρίς αρκετά έντονη απόδοση χρώματος. Ένα ιδιαίτερο χρώμα που δίνει έξτρα λάμψη το οποίο πιστεύω ότι θα ταίριαζε καλύτερα με ένα μολύβι σε παρόμοια απόχρωση από κάτω.



Η Maybelline είναι μια αρκετά αγαπημένη εταιρία για επιλογή κραγιόν, έχει πάρα πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων, πάντα θα βρω κάτι που να μου αρέσει είτε σε nude είτε σε έντονο χρώμα, matte, ενυδατικά ή με glitter. Η απόχρωση Coral Pearl που έχω είναι ένα αρκετά διακριτικό χρώμα, χωρίς έντονη απόδοση. Είναι ενυδατικό, έχει μερικά glitters και το χρώμα του είναι ένα απαλό κοραλί-καφέ ιδανικό για κάθε μέρα.


Αριστερά: Rainbow Priorities
Μεσαίο: Max Factor
Δεξιά: Maybelline

               Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


10 comments:

  1. Πολύ ωραίες επιλογές! Μου άρεσε πιο πολύ της clinique που είναι προς το καφέ! Το δικό μου αγαπημένο είναι από τη Mac to Faux. Το φοράω σε ένα tutorial που έκανα, αν θες ρίξε μια ματιά :D
    http://marylooo.blogspot.gr/2015/12/christmas-make-up-tutorial-purple.html
    Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει πάρα πολύ ωραίο χρώμα το κραγιόν της Clinique και ωραία εφαρμογή! Φυσικά και θα το δω! Φιλιά ;)

      Delete
  2. Πολύ ωραίες επιλογές όλες! Φιλάκια!

    ReplyDelete
  3. Wow i love those shade! Looks gorgeous!


    www.ismurfshion.com

    ReplyDelete
  4. Αυτές είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις για κάθε μέρα! Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αυτό της Essence, φαίνεται ιδιαίτερο και δεν έχω κάτι παρόμοιο! Πολύ ωραίο είναι το μολύβι Neutral Light του Korres! :) <3

    Diana P. | Cups & Roses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα μολύβια όπως και την καινούρια συλλογή από κραγιόν του korres θέλω να τα δοκιμάσω! Η essence είναι μια οικονομική και καθημερινή λύση!! <3

      Delete
  5. Υπέροχες αποχρώσεις!
    Αγαπώ ιδιαίτερα τα nude χρώματα!

    Τις καλύτερες ευχές μου για μία υπέροχη νέα χρονιά!

    Φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα λατρεύω και εγώ κυρίως γιατί ταιριάζουν με όλα!!
      Καλή Χρονιά Μαρία μου, ότι επιθυμείς εύχομαι <3 <3

      Delete

Instagram