Oh they are emptie!


Η ομορφιά και η περιποίηση είναι μια ασχολία πλήρους ωραρίου για μένα. Μπορείς να με πεις και beauty junkie αλλά πάντα προσπαθώ να έχω ένα μέτρο στην αγορά και στην κατανάλωση. Χρησιμοποιώ πολλά και τελειώνω πολλά προϊόντα, και αυτού του είδους τα post είναι από τα καλύτερα για να διαβάσεις γνώμες, κριτικές και στην τελική να μάθεις αν αξίζει να δοκιμάσεις κάτι ή όχι.

Ας ξεκινήσω με το ότι είχα ακούσει πάρα πολλές καλές γνώμες για το συγκεκριμένο αφρόλουτρο και το έβλεπα τόσο συχνά σε blogs που αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τα δυο πράγματα που σε τραβάνε στο συγκεκριμένο προϊόν είναι πρώτον ότι είναι συχνά σε προσφορά, εγώ πέτυχα 1+1 δώρο και ότι είναι Ελληνικό προϊόν. Είναι από την εταιρία Papoutsanis, αρκετά γνωστή, με άρωμα βανίλια Μαδαγασκάρης, ένα άρωμα που δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπέροχο είναι αν δεν το μυρίσεις! Είναι φθινοπωρινή - χειμωνιάτικη μυρωδιά, μου αρέσει πάρα πολύ, καθαρίζει πολύ καλά, κάνει πλούσιο αφρό και είναι ένα προϊόν που θέλω να έχω συχνά στο ράφι μου.


Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ αρκετά τα προϊόντα της Timotei, είχαν προσφορά 1+1 δώρο και θέλω να τα αγοράζω ξανά και ξανά γιατί έχουν υπέροχο άρωμα. Τελείωσα την κρέμα μαλλιών για εντατική επανόρθωση με έλαιο Avocado, συνιστάτε για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και κάνει δουλειά. Επειδή έχω μακρυά σγουρά μαλλιά, είναι δύσκολο να βρω μαι αρκετά καλή κρέμα μαλλιών που να με καλύπτει, αλλά αυτή μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερη συγκριτικά με άλλες που έχω δοκιμάσει.

Βέβαια, πάντα χρησιμοποιώ και άλλα προϊόντα για να κάνουν απαλά τα μαλλιά μου και εδώ έρχεται η Pantene. Το conditioner spray, aqua light το έχω αγοράσει αρκετές φορές και συνεχίζω να το αγοράζω γιατί είναι το πιο οικονομικό προϊόν στην κατηγορία του. Είναι διφασικό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά. Εγώ επιλέγω το πρώτο, συγκεκριμένα το χρησιμοποιώ μόλις βγω από το μπάνιο πριν χτενίσω τα μαλλιά μου, τα κάνει πιο απαλά και τους δίνει μια ωραία μυρωδιά.


Συνεχίζοντας με περιποίηση μαλλιών, πάντα υπάρχει μια μάσκα μαλλιών στο ράφι του μπάνιου μου. Τις τελειώνω σε 2 μήνες περίπου και αυτό γιατί δεν βάζω 1-2 φορές τη βδομάδα αλλά πιο συχνά επειδή τα μαλλιά μου είναι ατίθασα και ξηρά ιδιαίτερα στις άκρες. Η Le petit Marseiliais είναι μια εταιρία που εμπιστεύομαι συχνά και τη συγκεκριμένη μάσκα με βούτυρο καριτέ και μέλι την αγοράζω επίσης συχνά. Έχει παχύρρευστη μορφή, δεν θυμίζει στην υφή καθόλου κρέμα μαλλιών όπως συμβαίνει με άλλες μάσκες και μυρίζει πολύ όμορφα. Δεν είναι η μάσκα που θα σου δώσει σούπερ ενυδάτωση μαλλιών, χωρίς αυτό να την κάνει απαραίτητα ένα "κακό" προϊόν. Είναι περισσότερο για απαλότητα και φροντίδα με φυσικά στοιχεία, όμορφη μυρωδιά και μια έξτρα περιποίηση για τα μαλλιά σου.


Ένα εύκολο και γρήγορο προϊόν styling για τα μαλλιά και ιδιαίτερα για τα σγουρά είναι ο αφρός για μπούκλες. Έχω δοκιμάσει διάφορους αλλά ποτέ δεν είχα μείνει ικανοποιημένη, ίσως και εγώ να μην τους χρησιμοποιούσα σωστά, όμως τώρα έχω βρει την λύση. Όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα τον αφρό της Garnier Fructis για ελαστικές μπούκλες με κράτημα νούμερο 4. Αφού βγω από το μπάνιο, σκουπίζω με μια πετσέτα τα μαλλιά μου, βάζω το conditioner spary, το λαδάκι, τα χτενίζω, ενώ είναι ακόμα βρεγμένα εφαρμόζω το προϊόν και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Είναι ο μόνος τρόπος που δουλεύει σε εμένα, αν και το έχω δοκιμάσει σε στεγνά μαλλιά αλλά προτιμάω το πρώτο. Οι μπούκλες είναι καλοστημένες, κρατάνε, τα μαλλιά μου έχουν ωραία μυρωδιά και από τη μέση και κάτω που το εφαρμόζω κυρίως, δεν φριζάρουν. 

Οι λακ που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό είναι η Wellaflex από τη Wella, δεν έχουν έντονο άρωμα και αυτό είναι που με κάνει και τις αγοράζω ξανά και ξανά. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις σειρές αλλά δεν έχω αποφασίσει ποια είναι η αγαπημένη μου. Η συγκεκριμένη έχει κράτημα 3, δεν διαρκεί όλη την μέρα, σίγουρα αν βγω το βράδυ θέλει ανανέωση αλλά είναι καλή και αξίζει να τη δοκιμάσετε.


Για καθαριστικό προσώπου, χρησιμοποιούσα καθημερινά της Garnier το Pure Active, ένα gel κατά των ατελειών με κόκκους μικρού προς μεσαίου μεγέθους. Καθαρίζει, αναζωογονεί την επιδερμίδα, δίνει φρεσκάδα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απολέπιση με μικρό βαθμό. Μου άρεσε, είναι καλό για προϊόν εμπορίου, δεν συγκρίνεται βέβαια με τα φαρμακευτικά αλλά είναι μια καλή οικονομική λύση.
Κρέμες σώματος έχω πολλές, αν και καμιά φορά ξεχνάω να εφαρμόσω, αλλά όποτε έβαζα η πρώτη που έπιανα ήταν της Garnier η Intensive 7 days με aloe vera. Είναι ουδέτερη σε άρωμα, τίποτα έντονο, απλά η μυρωδιά της ενυδατικής κρέμας η οποία είναι ωραία και φυσικά σαν προϊόν είναι καλό. Ενυδατώσει σε αρκετά καλό βαθμό, αφήνει απαλή την επιδερμίδα, απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα και επειδή την έχω δοκιμάσει ξανά σε άλλη μυρωδιά, είναι η ενυδατική που θέλω να έχω στο συρτάρι μου.


              Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



10 comments:

  1. Αγαπώ empties! Δεν έχω δοκιμάσει κανένα αφρόλουτρο από την κλασσική σειρά του Παπουτσάνη, αλλά λέω να δοκιμάσω κάποιο σύντομα, αφού ο Παπουτσάνης είναι εγγύηση! Φιλιά πολλά Αλεξάνδρα :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι πρέπει να δοκιμάσεις! Θα μαγευτείς από τα αρώματα :)
      Φιλια!!

      Delete
  2. Με έβαλες στην περιέργεια να δοκιμάσω το conditioner spray, aqua light.... Κι' γω πάντα ψάχνω μικρά θαύματα για τα μαλλιά!!!! Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσεις δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Είναι πολύ οικονομικό, γύρω στα 3-4 ευρώ και είναι καλό. Έχω και εγώ μανία με τα μαλλιά και πάντα ψάχνω καλά προϊόντα :)

      Delete
  3. Θελω να δοκιμασω το Timotei,με εβαλες σε πειρασμο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει τέλεια ανοιξιάτικη μυρωδιά, θα το λατρέψεις!! <3

      Delete
  4. έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά τα προιόντα με αγαπημένο μου το conditioner απο timotei! με έβαλες στη σκέψη να αγόρασω το spray conditioner !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πόσο ωραία μυρίζει αυτό το conditioner! Το spray να το δοκιμάσεις, δεν είναι το σούπερ ουαου αλλά είναι καλό και οικονομικό!

      Delete
  5. η μασκα μαλλιων που εδειξες ειναι η αγαπημενη μου!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια; Εγώ την χρησιμοποιώ αρκετά συχνα! :)

      Delete

Instagram