Make it Stay


 Υπάρχει μια λογική εξήγηση για όσες έχουν ή θέλουν να έχουν πάνω από ένα make up και μια πούδρα στο συρτάρι τους. Έχω για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή μπορώ να μετρήσω 3 make up, μια αντηλιακή με χρώμα και 4 πούδρες. Απλά κάθε make up σου προσφέρει κάτι διαφορετικό, μια διαφορετική κάλυψη, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, διάρκεια και πολλά ακόμα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις πούδρες.

Τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το make up και την πούδρα της Maybelline, το Super Stay 24. Αναγράφει πως είναι ένα σταθερό make up, με σύνθεση micro-flex, 24ωρης διάρκειας με SPF 19 και η πούδρα επίσης ανάλογης διάρκειας και αδιάβροχη.





Το Super Stay 24 είναι η πρώτη επιλογή μου για όταν θέλω να βγω έξω το βράδυ ή για κάποια φωτογράφιση όσον αφορά το fashion μέρος του blog επειδή έχει αρκετά καλή κάλυψη. Το δέρμα μου είναι ακνεικό με ατέλειες, όχι σε μεγάλο βαθμό όμως αλλά αυτό που ψάχνω κυρίως σε ένα make up είναι να έχει καλή κάλυψη και το συγκεκριμένο με έχει καλύψει!

To δεύτερο που ψάχνω είναι να δίνει μια αρκετά καλή ομοιομορφία στο δέρμα μου και να μην φαίνεται σαν ένα επιπρόσθετο προϊόν. Απλώνεται αρκετά καλά πάνω στο δέρμα, δίνει ομοιομορφία, δεν κάνει γραμμές, ούτε μένει στους πόρους του δέρματος κάνοντας τους πιο έντονους. Αντιθέτως ταιριάζει με το πρόσωπο και καλύπτει σχεδόν ότι ατέλεια υπάρχει. Θα έλεγα ότι είναι ένα σχετικά βαρύ make up και με αυτό δεν εννοώ ότι αισθάνεσαι το πρόσωπο σου σαν να έχεις βάλει τόνους μακιγιάζ απλά δεν είναι και το καθημερινό ανάλαφρο make up που θα βάλεις όταν ξυπνήσεις.

Είναι ένα σταθερό προϊόν, φυσικά όχι με διάρκεια 24 ώρες αλλά με περισσότερη διάρκεια από ότι τα πιο καθημερινά, κοινά make up. Δεν θα χάσει την ένταση του μέσα στη μέρα, δεν θα αλλοιωθεί, δεν θα "σπάσει" άρα είναι μια καλή επιλογή για τις μέρες που θα λείπεις αρκετές ώρες από το σπίτι.

Δεν έχει λιπαρή σύνθεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους επιδερμίδας όμως επειδή έχει SPF εμφανίζει λίγη λιπαρότητα μέσα στη μέρα η οποία είναι ελεγχόμενη με μία πούδρα.




Έχω δοκιμάσει αρκετές πούδρες σε συνδυασμό με το make up όμως καλύτερα από όλες, ταιριάζει η πούδρα της ίδιας σειράς.

Αναλογικά με το make up, και η πούδρα έχει αρκετά καλή κάλυψη και όχι ελαφριά σύνδεση. Δεν είναι από αυτές που θα βάλεις και θα βάλεις μέχρι να δεις το ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αντιθέτως έχει αρκετά καλή απόδοση ακόμα και με λίγο προϊόν στο πινέλο.

Απλώνεται ομοιόμορφα και για αυτό ακριβώς ταιριάζει με το make up. Πάντα τα βάζω συνδυαστικά γιατί λειτουργούν καλά μαζί και για περισσότερη σταθερότητα και για έλεγχο της λιπαρότητας. Χρειάζεται ανανέωση μέσα στη μέρα όμως το πρόσωπο μετά από αρκετές ώρες δεν δείχνει ταλαιπωρημένο με το μακιγιάζ.

Η συσκευασία έχει και ένα σφουγγαράκι για εύκολη χρήση μέσα στη μέρα το οποίο είναι αρκετά μαλακό στην υφή, δεν το έχω χρησιμοποιώ όμως επειδή προτιμάω το πινέλο πούδρας.


Ακόμα μια σειρά make up της Maybelline που έχω δοκιμάσει είναι η Fit me, με πιο ελαφριά σύνθεση και κατάλληλη για μια πρωινή επιλογή! Διάβασε περισσότερα εδώ.


               Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


16 comments:

  1. Φαίνοντε πολύ καλά προιοντα κ τα δύο!

    ReplyDelete
  2. Χρησιμοποιώ κι εγώ αυτό το foundation και όντως είναι πολύ καλό! Δυστυχώς τη σειρά Fit Me δεν την έχουν πια στα καταστήματα.. Ίσως φέρουν τη νέα σύσταση κάποια στιγμή! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια; Δεν το ήξερα... ίσως ανανεώνουν την συσκευασία και το προϊόν αλλά δεν πιστεύω να το καταργήσουν!

      Delete
  3. Κάποτε το χρησιμοποιούσα μανιωδώς το συγκεκριμένο μεικάπ..... Όντως είναι για ιδιαίτερες περιστάσεις αν και όπως σου είπα εγώ το φορούσα συνέχεια... :) Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ το φοράω πάντα το βράδυ αν και τελευταία αρχίζω να το χρησιμοποιώ και τις πρωινές ώρες όμως όχι πάντα. :)

      Delete
  4. Εδω και καιρό σκεφτόμουν να δοκιμάσω το make up αυτό!
    Τελικά πήρα ενα άλλο αλλά μετά απο την ανάγνωση της αναρτησης σου ,
    σαν να μετάνιωσα που δεν πήρα αυτό! χοχο <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα! Είναι ένα αρκετά καλό make up, αν και εγώ δίστασα στην αρχή να το αγοράσω, δεν το μετάνιωσα!! Ποιο χρησιμοποιείς τώρα; :)

      Delete
  5. Έχω την σειρά " Fit me" που είναι εξαιρετική για ανάλαφρο αποτέλεσμα αλλά δεν είναι και τόσο κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες. Την σειρά "Super Stay 24" την έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα, και νομίζω πως με το review post σου Αλεξάνδρα μου, με έπεισες να πάρω και το make-up και την πούδρα.
    Να είσαι καλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χρησιμοποιώ και εγώ το Fit me και έχω μείνει εξίσου ευχαριστημένη. Το δέρμα μου θα έλεγα πως είναι μεικτό με τάσεις λιπαρότητας λόγω της ακμής αλλά και πάλι μου άρεσε πάρα πολύ το make up και το concealer που έχω. To Super Stay 24 να το δοκιμάσεις θα σου αρέσει! Χαίρομαι που βρήκες χρήσιμο το post μου! Φιλιά Μαρία!

      Delete
  6. Είχα παλιότερα αυτό το foundation και μου άρεσε κι εμένα, την πούδρα δεν έχει τύχει να τη δοκιμάσω. Η σειρά fit me είναι πολύ καλή, αλλά ακούω ότι έχει καταργηθεί :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και οι δυο σειρές μου άρεσαν πάρα πολύ! Κρίμα που θα καταργηθεί γιατί μου έχει σχεδόν τελειώσει και θέλω να το αγοράσω ξανά!

      Delete
  7. Είναι εντυπωσιακό το πόσο φυσικό αποτέλεσμα έχουν! Το Matte Infallible της L'Oreal είναι επίσης πολύ καλό και φυσικό! Αντί για πούδρα, χρησιμοποιώ το Vitamin E Face Mist του Bodyshop, είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα! :) <3

    Diana P. | Cups & Roses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω χρησιμοποιήσει το Infallible της L'oreal και ήταν καλό, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και το matte! Το spray του The Body Shop το χρησιμοποιούσα παλιά, πολύ καλό προϊόν και μάλλον πρέπει να το πάρω ξανά! Αυτή την περίοδο δοκιμάζω το face mist με μαστιχόνερο από τη mastihacare, πολύ πολύ καλό!!

      Delete
  8. Το make-up ξεκινησα να το χρησιμοποιω και εγω προσφατα... αλλα την πουδρα παιζει να χρησιμοποιω την ιδια εδω και 4 χρονια σιγουρα... δνε την αλλαζω με τιποταα!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν ήξερα ότι είχε τόσους fan αυτή η σειρά! Είναι και τα δυο πολύ ωραία προϊόντα σίγουρα!!

      Delete

Instagram