It's Christmas by The Body Shop


Αν μπορούσα μέσα από αυτό το άρθρο να μεταφέρω τις υπέροχες μυρωδιές που περιέχονται σε αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια θα το έκανα. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάω για προϊόντα σώματος, ομορφιάς και ξεχωριστές μυρωδιές είναι το κατάστημα The Body Shop. Από αρκετά παλιά είχα αρχίζει να δοκιμάζω τα προϊόντα τους, πριν ακόμα αρχίσω το blogging και φυσικά συνεχίζω.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου παρευρέθηκα στο christmas event στο κατάστημα τους στο Ν. Ψυχικό με αφορμή την καινούρια Χριστουγεννιάτικη συλλογή με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Στα προϊόντα σώματος θα βρεις τις καινούριες σειρές Frosted Plum (δαμάσκηνο), Frosted Cranberry ( είδος μούρου) και Glazed Apple (μήλο) και στα προϊόντα μακιγιάζ, καινούριες συσκευασία από μανό, make up, κραγιόν, παλέτες σκιών, glitter και πολλά ακόμα.

Όλες οι σειρές έχουν φανταστικά αρώματα που σε μαγεύουν, οι αγαπημένες μου είναι με plum και cranberry δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω όμως. Αφρόλουτρα, body crub, body butter, hand cream, lip balm, αλλά και καινούρια όπως body lotion με shimmer, shimmer mist ( το δικό μου αγαπημένο, δες το εδώ) και bath fizzers (τα κυβάκια που ρίχνεις στη μπανιέρα για έξτρα χαλάρωση και μυρωδιά).

Στο θέμα τις ομορφιάς και των καλλυντικών, την παράσταση κλέβει το make up με τα shade adjucting drop, όπου διαλέγεις ως βάση ένα make up σε κοντινή σου απόχρωση και ένα μπουκαλάκι είτε το lightening είτε το darkening για να προσθέσεις σταγόνες και να βρεις την κατάλληλη απόχρωση του δέρματος σου. Για να μάθεις περισσότερα, πάτησε εδώ.

Όσον αφορά τα μανό έχουν 2 καινούριες σειρές, στη μια περιέχονται τα χρώματα σκούρο μπλε, ασημί και ένα ασημί - μαύρο top coat και στην άλλη, μπορντό, χρυσό και χρυσό - μαύρο top coat. Δυο παλέτες σκιών με φοβερά χρώματα ειδικά για τις γιορτές, αυτές πρέπει να τις δεις από κοντά, ένα lip and cheek product, κραγιόν σε φυσικές και πιο έντονες αποχρώσεις, eye liner με glitter και glitter σε σκόνη για έξτρα λάμψη στις γιορτές.

Για το τέλος, οι συσκευασίες δώρων δεν θα μπορούσαν να λείπουν μιας και είναι χαρακτηριστικές του The body shop. Πολύ όμορφες συσκευασίες με όλα τα προϊόντα από τις καινούριες αλλά και παλιές σειρές. Εγώ πάντως θα ήθελα ένα τέτοιο δώρο!

Για περισσότερα #thebodyshop νέα αλλά και γενικά στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle, ακολούθησε με στο Twitter.












                  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


14 comments:

  1. Πολύ όμορφη δημοσίευση και οι φωτογραφίες υπέροχες! Είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη μιας και ήμουν εκεί :D
    Το ετοιμάζω για Παρασκευή αλλά στο blog θα εστιάσω πιο πολύ στα προϊόντα :)
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα! :-*

    Diana P. | Cups & Roses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου αρέσει να βλέπω διαφορετικές πλευρές του ίδιου θέματος! Περιμένω να το αναρτήσεις και να το δω! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Καλή βδομάδα και σε εσένα! Φιλιά Άρτεμις :)

      Delete
  2. Αχ ποσό ωραία κ φρουτενια!!!! Ωραίο post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ωραία όλα τους τα προϊόντα και με υπέροχα αρώματα :)

      Delete
  3. Αυτή τη χριστουγεννιάτικη συλλογή φοβόμουν!!!! Είμαι που είμαι κολλημένη με τα The body shop τώρα άστα να πάνε!!!!! Τα θέλω όλα........ Φιλάκια πολλά!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα η αλήθεια είναι πως έχουν υπέροχα προϊόντα και εγώ τα τιμάω κάθε φορά! Περιμένω post για όποιο δοκιμάσεις! :)

      Delete
  4. πω πω πω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω body shop να τα μυρίσω και να καταθέσω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. όταν πας σίγουρα δεν μπορείς να ξεφύγεις με ένα μόνο!! χαχα

      Delete
  5. Everything is so cute at The Body Shop, right? I love their makeup line:) Thanks for sharing!

    Check out my blog if you want: www.theglamandglitter.com

    Tamara xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Right! I love the make up line as much as the body care line!

      Delete
  6. Τα bath fizzers μου θυμίζουν λουκουμάκια, μα δεν είναι τέλεια;; Μου άρεσε πολύ η σειρά frosted plum, μυρίζει ωραία :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα μπορείς να τα πεις και έτσι! Όλες οι καινούριες σειρές μοιρίζουν υπέροχα <3

      Delete
  7. Το THE BODY SHOP είναι έρωτας!!! Τυχερή που παρευρέθηκες σε αυτό το event!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το event ήταν πάρα πολύ ωραίο και τα προϊόντα υπέροχα!! <3

      Delete

Instagram