E- Pharmacy shopping



Η στιγμή που βλέπεις αυτό που θέλεις να συμπεριλάβεις στην περιποίηση σου σε καλή τιμή, όταν διαβάσεις καλές κριτικές για ένα προϊόν και σκέφτεσαι να το αγοράσεις ή απλά το τυχαίο προϊόν που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και είναι αυτό που θα προσθέσεις στο καλάθι σου. Κάπως έτσι συμβαίνει συνήθως και καταλήγω να ψωνίζω από ηλεκτρονικά φαρμακεία γιατί πάντα βρίσκω πολύ πιο οικονομικές τιμές!

Τα haul είναι συνήθως τα post που παρακολουθούν αρκετοί γιατί θέλεις να ξέρεις τι προτίμησε και τι θα δοκιμάσει ο άλλος γιατί απλά σου κινεί το ενδιαφέρον..

Μετά την παραλαβή του κουτιού μου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο και πριν ακόμα δοκιμάσω τα προϊόντα, όχι όλα τουλάχιστον, φωτογραφίζω και σου τα προτείνω στις καλύτερες τιμές.


Το Bioderma Sensibio H2O είναι το νεράκι micellaire καθαρισμού και ντεμακιγιάζ. Το έχω επισημάνει αρκετές φορές στο blog μου, έχω χάσει το μέτρημα καθώς το αγοράζω ξανά και ξανά και φυσικά είναι αγαπημένο! Για μένα είναι η γρήγορη και σωστή λύση για ντεμακιγιάζ και καθαρή επιδερμίδα. Δεν χρειάζομαι να παιδεύομαι για να αφαιρέσω τα πάντα από το πρόσωπο μου, ειδικά τις μέρες που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω για ύπνο. Αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ προσώπου και ματιών, την μάσκαρα με ευκολία αλλά όχι και την αδιάβροχη. Νιώθεις άμεση καθαριότητα στο πρόσωπό σου και είναι σαν να αναπνέει, πρέπει να το δοκιμάσεις! Πάντα πλένω το πρόσωπό μου μετά είτε με κάποιον αφρό καθαρισμού είτε gel.




Είχα δοκιμάσει κάποτε ένα δειγματάκι και είχα μείνει εντυπωσιασμένη, όλο έλεγα να την αγοράσω, μέχρι που τη βρήκα σε προσφορά 1+1 δώρο και μειωμένη τιμή. Είναι η ενυδατική κρέμα almond blosson με άνθη αμυγδαλιάς από τον Korre, μια εταιρία που αρχίζω να εντάσσω στην καθημερινή μου περιποίηση και για την πολύ καλή ποιότητα και για το ότι είναι Ελληνική. Η συγκεκριμένη είναι για κανονικές / ξηρές επιδερμίδες.



Έχοντας ακνεικό δέρμα και προσπαθώντας εδώ και καιρό να μειώσω τον βαθμό των ατελειών, χρησιμοποιώ την σειρά της Frezyderm ac-norm που απευθύνεται ειδικά σε τέτοιου είδους επιδερμίδες. Παλιά χρησιμοποιούσα την total control, δες την γνώμη μου εδώ, είχα μείνει ευχαριστημένη αλλά θέλοντας να αλλάξω και να δοκιμάσω μια άλλη, μου προτείνατε την Medilike effect type 3 και την αγόρασα. Είναι η πιο ισχυρή και ελπίζω να λειτουργεί ακόμα πιο καλά από την προηγούμενη!

Δες ακόμα: After a nap

                                                            Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

21 comments:

  1. Πολύ ωραία όλα. Να τα χαρείς!

    ReplyDelete
  2. Να τα χερείς κορίτσι!

    ReplyDelete
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση διότι διαβάζω πρώτη φορά γι' αυτά τα προϊόντα!

    Για ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ το αντίστοιχο της Erre Due εδώ και δύο χρόνια! Είναι εξαιρετικό, πρέπει να έχω καταναλώσει εφτά ως τώρα! Οι κρέμες του Korres φαίνονται ενδιαφέρουσες! Δοκιμάζω κατά καιρούς δείγματά του, καλά σε γενικές γραμμές αλλά όχι κάτι εκπληκτικό προς το παρόν!

    Τέλος χρησιμοποιούσα πολύ το Spotcare της Frezyderm στην παλιά συσκευασία και πριν λίγο καιρό αγόρασα το νέο και είμαι απογοητευμένη... Κάποτε ήταν διάφανο, τώρα είχε χρώμα, ένα μόνο υπάρχει και είναι σκούρο για μένα που δεν έχω το πιο ανοιχτό δέρμα. Επίσης εφόσον το χρησιμοποιείς βράδυ, είναι περίεργο να λειτουργεί ως concealer, είναι σα να βάφεσαι πριν κοιμηθείς. Το χειρότερο όμως ήταν ότι όχι μόνο δε λειτούργησε θετικά αλλά αντιθέτως μάλλον μου 'έκαψε' το δέρμα όπου το χρησιμοποίησα και χρειάστηκε αρκετός καιρός για να επανέλθει... Μπορεί να έτυχε σε μένα, ποιος ξέρει!

    Ελπίζω να έχεις μία όμορφη Κυριακή! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το συγκεκριμένο της Erre Due το έχω δει αλλά δεν είχα ακούσει κάποια γνώμη για αυτό! Για να το έχεις αγοράσει τόσες φορές πρέπει να είναι καλό, θα ήθελα να το δοκιμάσω!

      Είχα δεχτεί ένα σχόλιο σε ένα προηγούμενο post με προϊόντα της frezyderm και μου είχαν πει ότι το spotcare είναι καλό αλλά υποθέτω πως μιλούσαν για το καινούριο. Όντως δεν είναι καλό που έχει χρώμα γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο το πρωί. Αυτές οι κρέμες με τα στάδια 1, 2 και 3 όπως και η total control δεν είναι με χρώμα για κάλυψη..

      Πάντως εγώ συνηθίζω να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους κρέμες για την ακμή μόνο το βράδυ, λειτουργούν καλύτερα!

      Ευχαριστώ Άρτεμις, πολλά φιλια!!

      Delete
  4. Με γεια! έχω χάσει και εγώ το μέτρημα με αυτό το νεράκι, χιχι!

    ReplyDelete
  5. πολυ ωραιοοο... και πολυ καλες τιμες απο οτι ειδα... γιατι συνηθως αυτες οι μαρκες απο οσο ξερω ειναι ποιο ακριβες!!!! ευχαριστουμεε για την ενημερωσηηη!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, είναι ακριβές αυτές οι μάρκες για αυτό και εγώ ψωνίζω από ηλεκτρονικό φαρμακείο μόνο γιατί είναι πολύ πιο χαμηλά οι τιμές τους!

      Delete
  6. Με γεια σου και καλοφορετα! Το νερακι της Bioderma σταθερη αξια. Θα περιμενω εντυπωσεις απο την κρεμα της Frezyderm γιατι εχω και εγω τωρα τελευταια προβλημα με ακμη. xxx :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα κάνω αναλυτικό post, Μόλις το δοκιμάσω εννοείται!! :)

      Delete
  7. Περιμένουμε εντυπώσεις για την κρέμα του Korres :)

    ReplyDelete
  8. Ασε πλέον και εγω τον έχω ταράξει τον Κορρέ! και επίσης πόσο καταπληκτικές τιμές έχουν τα online φαρμακεία <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλω να δοκιμάσω αρκετά ακόμα προϊόντα του!! Έχουν αρκετά καλές τιμές και με μεγάλη διάφορα! <3

      Delete
  9. Πολύ ωραίες αγορές, να τις χαρείς! Κι εγώ έχω χάσει το μέτρημα με το νεράκι της Bioderma και ψωνίζω φανατικά από ηλεκτρονικά φαρμακεία! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πλέον ψωνίζω μόνο από ηλεκτρονικά φαρμακεία και το νεράκι συνέχεια!! :)

      Delete
  10. Η τελευταία είναι ενυδατική κρέμα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θα την χαρακτήριζα ως ενυδατική. Η εταιρία αναφέρει πως είναι κρέμα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Την χρησιμοποιώ το βράδυ και μέχρι στιγμής κανει αρκετά καλή δουλεια!

      Delete

Instagram