Summer Beauty Haul


Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα ο μήνας που ξοδεύω όλα τα χρήματα που έχω μαζέψει γιατί είναι διακοπές, οι βραδινές αποδράσεις αυξάνονται, τα μαγαζιά έχουν εκπτώσεις και πάντα λέω...γιατί να μην πάρω και αυτό;

Μάζεψα κάποια πράγματα που πήρα τον τελευταίο καιρό αλλά σε αυτό το post θα δείξω μόνο αυτά  που αφορούν την ομορφιά, τα ρούχα θα τα δείτε σε άλλο όπως επίσης και τα βιβλία (ναι θα ξεκινήσω καινούρια ενότητα στη στήλη Life Matter)!


Είχα διαβάσει σε πάρα πολλά blogs για τα αφρόλουτρα του Παπουτσάνη και πάντα ήθελα να τα δοκιμάσω! Αυτή τη περίοδο τα έχουν 1+1 δώρο και εφόσον είναι Ελληνική εταιρία, τα άρπαξα. Το συγκεκριμένο είναι με βανίλια Μαδαγασκάρης, το έχω ήδη δοκιμάσει και έχω να πω ότι το άρωμα του είναι ασυναγώνιστο! 
Ακόμα ένα προϊόν που ήθελα πολύ να δοκιμάσω είναι το conditioner σώματος της Nivea. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, δοκίμασα ένα δειγματάκι από την καινούρια σειρά Q10 η οποία είναι για σύσφιξη, μου άρεσε και το αγόρασα. Η πρώτη κιόλας εντύπωση ήταν αρκετά θετική, σίγουρα το συνιστώ αλλά θα επεκταθώ περισσότερο σε ένα άλλο post.


Ένα spray μαλλιών για ενυδάτωση που είχα δοκιμάσει παλιά, μου άρεσε και το αγόρασα ξανά είναι το aqua light από την Pantene, το πιο οικονομικό που κυκλοφορεί και είναι ένα ωραίο ελαφρύ προϊόν για τα μαλλιά. 
Έχω δοκιμάσει αρκετές λακ αλλά οι περισσότερες μυρίζουν τόσο έντονα που καταλήγω να μην τις χρησιμοποιώ καθόλου και να πάνε τσάμπα τα χρήματα. Μια οικονομική εταιρία που έχω βρει της οποία η μυρωδιά δεν με ενοχλεί είναι η Wella. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις σειρές αναζητώντας την κατάλληλη για μένα, αυτή τη περίοδο δοκιμάζω τη Brilliant Color με κράτησα βαθμού 3 και προς το παρόν είναι καλή.


Το αγαπημένο μου αποσμητικό που χρησιμοποιώ πάντα, είχε προσφορά 1+1 δώρο, είναι από τη σειρά zero % της Sanex για 48h προστασία χωρίς άλατα αλουμινίου και με το φυσικό συστατικό alum.


Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου μου αρέσουν πάρα πολύ, έχω δοκιμάσει αρκετά και συνεχίζω να δοκιμάζω. Αγόρασα από την καινούρια σειρά του Korre το scrub με άργιλο για βαθύ καθαρισμό το οποίο έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές και υπάρχει ακόμα προϊόν μέσα στη συσκευασία. 
Μου είχαν τελειώσει η κρέμες για την ακμή, σύντομα review στα empties του μήνα, και σε μια παραγγελία από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που έκανα, πήρα την Effaclar Duo της La Roche- Posay με ματ αποτέλεσμα και η μόνη λέξη που της ταιριάζει είναι φοβερή! Πρέπει να τη δοκιμάσετε!



Περνάω σε προϊόντα για τα χείλη τα οποία φοράω συχνά τελευταία και ήθελα καινούρια χρώματα. Αγόρασα  από τη σειρά της Essence το no.06 Barely There, το οποίο έχει καλή απόδοση χρώματος, είναι ενυδατικό και έχει ένα σκούρο καφέ-ροζ χρώμα.



Από τη Flormar η οποία έχει γίνει αγαπημένη εταιρία, πήρα από τη σειρά SuperMatte την απόχρωση 212, ένα υπέροχο καλοκαιρινό κοραλλί-ροζ χρώμα και ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση 217 το οποίο είναι αδιάβροχο και έχει ένα σκούρο βυσσινή απίστευτο χρώμα! 
Για το τέλος από την καινούρια σειρά της Maybelline Color Drama πήρα την απόχρωση 420 In the Coral, ένα έντονο αλλά ωραίο ροζ  χρώμα, αρκετά οικονομικό αν και είναι μικρό σαν μέγεθος το μολύβι.




                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

16 comments:

  1. Πολύ όμορφα πραγματάκια!!! Το conditioner Nivea θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ οπωσδήποτε! Θα είναι σίγουρα στις επόμενες αγορές μου! Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσεις είναι ωραίο και προσφέρει γρήγορη ενυδάτωση! Φιλιά Αναστασία!

      Delete
  2. Ουυυ! Ζήλεψα το μολυβάκι της maybelline!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ωραίο χρώμα όπως και όλη η σειρά έχει τέλεια χρώματα :)

      Delete
  3. Ωραία όλα! Δε θα σου πω ψέμματα περιμένω να δω τα ρούχα!!!! Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ρούχα είναι τα πιο ωραία χαχα! Σύντομα post! :)
      Φιλιαα

      Delete
  4. Η αλήθεια είναι πως οι εκπτώσεις σε βάζουν σε πειρασμό! πολύ όμορφα τα χρώματα των κραγιόν, ο,τι πρέπει για το φθινόπωρο που ήρθε (δυστυχώς!). Θα χαρώ να δω σχόλιο σου και στο δικό μου blog irenesworld.squarespace.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε μεγάλο πειρασμό για την ακρίβεια! Έρχεται το φθινόπωρο αλλά σίγουρα θα το απολαύσουμε και αυτό! Πάω να δω και το δικό σου blog, πολλά φιλιά Ειρήνη

      Delete
  5. Καλό φθινόπωρο κούκλα!

    Πολύ όμορφα πραγματάκια!
    Από την flomar δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν αλλά φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα!
    Υπέροχα χρωματάκια!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι καλή και οικονομική εταιρία, όσο για τα χρώματα έχει υπέροχη γκάμα! χαχα
      Καλό φθινόπωρο και σε εσένα Μαρία! :)

      Delete
  6. αχ θέλω αυτό το αφρόλουτρο papoutsanis! πού μπορώ να το βρω??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει υπέροχη μυρωδιά! Σε καταστήματα super market, hondo center, galerie de beaute...
      :)

      Delete
  7. Με γεια σου!!! θέλουμε να δούμε και τα ρούχα!!! ;-)

    ReplyDelete
  8. Πολύ ωραία όλα! Ειδικά τα κραγιόν! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι είναι υπέροχα τα κραγιόν! Φιλια Mary! :)

      Delete

Instagram