Empties – July n’ August Issue


Δύο αγαπημένοι μήνες του καλοκαιριού που έχουν μείνει οριστικά πίσω, πέρασαν αφήνοντας όπως κάθε φορά, πολλές άδειες συσκευασίες και ένα ακόμη μεγάλο post!


Είναι αρκετές οι φορές που χρησιμοποιώ προϊόντα μαλλιών που δεν ταιριάζουν στον δικό μου τύπο αλλά στρώνουν ωραία και έχουν θετικό αποτέλεσμα.  Τέτοια προϊόντα είναι της σειράς για βαμμένα μαλλιά όπως αυτό το σαμπουάν από την Garnier  το οποίο όχι μόνο καθαρίζει ωραία τα μαλλιά μου αλλά τα αφήνει μαλακά και τα δυναμώνει. Είναι η δεύτερη συσκευασία που τελειώνω και άνετα θα το χρησιμοποιούσα ξανά και ξανά.


Δυο κρέμες μαλλιών τις οποίες χρησιμοποιώ αρκετά συχνά γιατί η Garnier και η Sunsilk βάζουν καλές  προσφορές τις οποίες θα χαρακτήριζα καθημερινές απλές κρέμες. Της  Sunsilk η οποία είναι από την σειρά αναδόμηση μαλλιών είναι λίγο καλύτερη αλλά και οι δυο είναι σε μικρή ποσότητα και επειδή έχω σγουρά μαλλιά, τελειώνουν γρήγορα.


Επόμενο είναι μια μάσκα μαλλιών η οποία με εντυπωσίασε, είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποιώ και είναι ίσως η καλύτερη μάσκα μαλλιών που έχω δοκιμάσει  μέχρι τώρα. Είναι της Garnier από την σειρά GoodBye Damage για ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά. Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, έχει υπέροχη μυρωδιά, ενυδατώνει πολύ ωραία τα μαλλιά, τα δυναμώνει, τα προστατεύει και είναι σε παχύρρευστη μορφή κάτι το οποίο μου αρέσει επειδή χρησιμοποιώ λιγότερη ποσότητα.


Ένα ακόμη υπέροχο προϊόν από την Garnier  το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και είναι το καλύτερο spray μαλλιών που έχω δοκιμάσει για ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας, είναι το color resist για λάμψη και φροντίδα. Θα σταθώ στη μυρωδιά του γιατί είναι το μόνο προϊόν που έχω βάλει στα μαλλιά μου και μυρίζει τόσο ωραία, είχα πάρει αρκετά καλά σχόλια για το πόσο ωραία μυρίζουν τα μαλλιά μου, και έχει διάρκεια. Είναι διφασικό, μαλακώνει τα μαλλιά και είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα αγόραζα ξανά και ξανά.



Το αφρόλουτρο που χρησιμοποιούσα το περασμένο διάστημα είναι από την Le petit Marsailiais. Είναι σαν λαδάκι, κάνει καλό αφρό όχι πολύ πλούσιο όμως, μυρίζει  πολύ ωραία και κάνει τη δουλειά του. Είναι σε μικρή ποσότητα, 250 ml αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.


Τελείωσα δύο αποσμητικά από την σειρά zero % της Sanex με 48h προστασία. Είναι το μόνο αποσμητικό που χρησιμοποιώ καθώς δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και έχει το φυσικό ορυκτό alum. Τελειώνω ένα κάθε μήνα συνήθως, είναι αποτελεσματικά όχι όμως σε ποσοστό 100% αλλά είναι μια εταιρία που σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε.


Αυτούς του μήνες ίσως υπερέβαλα λίγο με τις λακ καθώς τελείωσα 3 αλλά το καλοκαίρι με την υγρασία και τη ζέστη δεν μένουν τα μαλλιά μου στην θέση τους. Η Wella είναι μια εταιρία που επιλέγω συχνά γιατί δεν έχει έντονη μυρωδιά. Έχω δοκιμάσει αρκετές αλλά με ενοχλούν πολύ οι έντονες μυρωδιές για αυτό αγοράζω συνέχεια και συνέχεια την Wellaflex. Έχει αρκετές σειρές, προσπαθώ να τις δοκιμάσω όλες για να δω ποια είναι η καλύτερη για εμένα. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αυτές οι δυο αλλά λίγο περισσότερο μου άρεσε η Style & Repair από ότι η Fullness for fine hair αν και η πρώτη έχει κράτημα βαθμού 3 και η δεύτερη 5.



Μια ακόμη αγαπημένη λακ από την σειρά L’oreal Professionnel είναι η infinium με κράτημα 2 η οποία όχι μόνο δεν μυρίζει άσχημα άλλα έχει μια ωραία μυρωδιά, δεν κολλάει τα μαλλιά αλλά τα κρατάει στη θέση τους. Πολύ ωραίο προϊόν και σίγουρα το συστήνω.



Μου τελείωσε ένα ακόμη μπουκάλι υγρών φακών από Bausch + Lomb, ReNu, είναι η εταιρία που χρησιμοποιούσα από την αρχή και συνεχίζω να την επιλέγω. Παραγγέλνω τους φακούς μου από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αναφέρω αρκετά συχνά γιατί έχει πολύ καλές προσφορές και μπορείτε να το βρείτε εδώ.



Δυο προϊόντα για ακμή που χρησιμοποίησα για τα οποία έχω κάνει και ξεχωριστό post, δες για της εταιρίας Aknicare και της Frezyderm. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια μου άρεσε περισσότερο, αλλά θα αγόραζα ξανά και τις δυο και θα τις χρησιμοποιούσα ξανά επειδή είναι καλές. Η Frezyderm έχει αρκετές κρέμες για την ακμή, εγώ έχω την total control αλλά σε ένα προηγούμενο post, μου είχατε προτείνει να δοκιμάσω την κρέμα για το στάδιο 3, οπότε αυτή θα είναι η επόμενη που θα αγοράσω. 

Διάβασε ακόμα: What's in my mail box?



             Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


6 comments:

  1. το κόκκινο σαμπουάν από την garnier το χρησιμοποιώ και εγώ αυτή την περίοδο αλλά δεν μπορώ να κάνει κάτι σπουδαίο στα μαλλιά μου :/ όχι όμως ότι τους κάνει και κακό! το βρίσκω ένα τυπικό σαμπουάν! τη μάσκα την πορτοκαλί την έχω τελειώσει και εγώ και τη ΛΑΤΡΕΨΑ! φιλακιααα <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα shampoo της Garnier μου ενυδατώνουν τα μαλλιά και μου τα αφήνουν μαλακά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζομαι κρέμα μετά ή μάσκα :p
      Η μάσκα είναι φοβερή Τώρα δοκιμάζω και την ροζ συσκευασία από την σειρά πυκνά και δυνατά, τα έχει 1 +1 δώρο και ήδη την έχω αγαπήσει!

      Delete
  2. Το αφρόλουτρο από Le petit Marsailiais πρέπει να το δοκιμάσω, δοκίμασα στο παρελθόν ένα με παρόμοια χαρακτηριστικά από την ίδια εταιρεία και άφηνε το δέρμα μου πολύ απαλό! Φιλάκια Αλεξάνδρα :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει ωραία προϊόντα η συγκεκριμένη εταιρία, έχω δοκιμάσει και εγώ ένα άλλο αφρόλουτρο παλιότερα αλλά πρέπει να δοκιμάσω και τα shampoo! Φιλιαα

      Delete
  3. Το λατρεύω το συγκεκριμένο σαμπουάν της garnier. Έχει το πιο όμορφο φρουτένιο άρωμα χιχιχ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλα τα προϊόντα της Garnier έχουν φοβερό άρωμα αλλά ναι αυτό μυρίζει υπέροχα φρουτένια! <3

      Delete

Instagram