Before and after make up


Για τις περισσότερες από εμάς αν όχι για όλες, το μακιγιάζ είναι μια καθημερινή συνήθεια και γιατί όχι και προσωπική ανάγκη είτε ο προορισμός είναι η δουλειά, η σχολή ή ακόμα και η βόλτα. Επειδή φορτώνουμε το δέρμα μας με αρκετά καλλυντικά, πέρα από τον σωστό καθαρισμό, ντεμακιγιάζ  παίζει ρόλο και η σωστή ενυδάτωση του προσώπου πριν το μακιγιάζ αλλά και η διατήρηση του για όσο χρόνο βρισκόμαστε έξω.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου αλλά και για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ αλλάζουν κατά καιρούς αλλά αυτά που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, με έχουν αφήσει ικανοποιημένη και τα προτείνω ανεπιφύλακτα.


Μια από τις καλές φαρμακευτικές εταιρίες με αποτελεσματικά προϊόντα είναι η La roche-posay και ίσως το πιο φημισμένο της προϊόν είναι η Effaclar Duo [+]. Είναι μια κρέμα με 2 χρήσεις, λειτουργεί κατά της ακμής και ως βάση πριν το μακιγιάζ. Όσον αφορά την ακμή, έχω παρατηρήσει ότι δεν βγάζω συχνά καινούρια σπυράκια και έχει βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας μου. Είναι λεπτόρρευστη, απορροφάτε στη στιγμή και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Για αυτούς τους λόγους και για το ότι έχει ματ τελείωμα, λειτουργεί πολύ καλά ως primer. Το make up δείχνει καλύτερο και πιο ωραία στρωμένο ενώ δεν εμφανίζει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας υπό φυσιολογικές θερμοκρασίες. Βρες το προϊόν εδώ.



Χρησιμοποιώ ακόμη ένα προϊόν, το spray της  εταιρίας Mastiha Shop με μαστιχόνερο πριν αλλά και μετά ο μακιγιάζ. Το χρησιμοποιώ αφού έχω εφαρμόσει την κρέμα προσώπου για extra ενυδάτωση αλλά κυρίως το χρησιμοποιώ μετά, ως setting spray για να σετάρει το μακιγιάζ, να δώσει μια φρεσκάδα στην επιδερμίδα μου και για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ. Είναι ένα προϊόν που μπορείς να το εφαρμόσεις όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και το πρωί αντικαθιστώντας την  lotion προσώπου, το βράδυ για μια έξτρα περιποίηση αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση. Βρες το προϊόν εδώ.


                     Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


16 comments:

  1. Την effaclar duo θέλω να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή! Face mist με μαστιχόνερο;;; Ωωωω πρέπει να μυρίζει τέλεια!! Φιλιά Αλεξάνδρα μου :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να τα δοκιμάσεις και τα δυο, είναι πολύ καλά προϊόντα! Μυρίζει φοβερά!!
      Φιλιά Σταυρούλα μου :)

      Delete
  2. Την effaclar duo πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσω πιστεύω 8α τεριάξει στην μεικτή λιπαρή επιδερμίδα μου με τάση ακμής..!!!
    Φιλάκιααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για αυτή ακριβώς την επιδερμίδα απευθύνεται και ναι σίγουρα θα σου ταιριάζει! :)

      Delete
  3. Την Effaclar Duo συνέχεια λέω θα την δοκιμάσω και όλο καταλήγω να παίρνω άλλη. Χάρηκα που διάβασα ακόμα μια θετική άποψη γι'αυτήν :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή μέχρι που μου τέλειωσαν όλες οι κρέμες για την ακμή και λέω θα αγοράσω αυτή και θα την συνδυάσω και με το μακιγιάζ! Είναι καλή, να τη δοκιμάσεις! :)

      Delete
  4. Δεν ήξερα ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν setting spray αυτό το face mist! Μπορείς να το βάλεις και πάνω από πούδρα?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να σου πω την αλήθεια δεν το έγραφε στις οδηγίες :p αλλά εμένα μου αρέσει να το χρησιμοποιώ! Ναι φυσικά και πάνω από πούδρα μπορείς να το βάλεις! Εσύ πως το χρησιμοποιούσες; :)

      Delete
  5. Πολύ ωραίο το post σου Αλεξάνδρα! Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  6. πολύ ωραιο ποστ Αλαξανδρα, μου αρέσει έτσι που τα λες. ¨οσον αφορά το προιόν της la roche θα το δοκιμάσω και εγώ.
    Υπέροχο ποστ
    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να τη δοκιμάσεις την κρέμα είναι αρκετά καλή!
      Πολλά φιλια! :)

      Delete
  7. Πολυ ξακουστη κρεμα πρεπει να ειναι πολυ καλη ^_^

    ReplyDelete
  8. Την Effaclar Duo την χρησιμοποιώ από πέρσι, από τον Χεμώνα και μετά. τ=Τους Καλοκαιρινούς μήνες, δεν μου κάθεται καθόλου καλά στην επιδερμίδα. Αλλά είναι αρκετά καλή έως συμπαθητική!
    Το face mist με μαστίχα πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω. Αν και τα τελευταία 2 χρόνια φτιάχνω και χρησιμοποιώ δικό μου με μαστιχόνερο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη E...
    Καλή Κυριακή να έχεις Αλεξάνδρα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχω πολύ καιρό που αγόρασα την κρέμα οπότε τους καλοκαιρινούς μήνες δεν την έχω δοκιμάσει... Να το δοκιμάσεις το μαστιχόνερο είναι πολύ ωραίο! Εγώ συνήθως δεν κάθομαι να φτιάχνω μόνη μου αλλά θα το δοκιμάσω κάποια φορά! Πολλά φιλιά Μαρία!!

      Delete

Instagram