Movie Tracker #3


When A Stranger Calls 2006


Ας ξεκινήσω με αυτό, σε όποιον αρέσουν οι ταινίες θρίλερ οι οποίες στηρίζονται στην λογική, να το δει. Δεν είναι το καλύτερο θρίλερ ή το πιο τρομακτικό ή το πολύ ψεύτικο, είναι αληθινό, είναι καλό και σίγουρα βλέπετε χωρίς να το βαρεθείς. Η ιστορία ξεκινάει ως εξής, η τιμωρημένη από τους γονείς της Τζιλ η οποία πηγαίνει ακόμα στο σχολείο αναλαμβάνει να κάνει baby sitting σε μια έπαυλη, ένα μεγάλο σπίτι με δυο παιδιά το οποίο βλέπει για πρώτη φορά. Όλα στην αρχή δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι που χτυπάει ο συναγερμός και δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα άλλα φάρσας και άλλα όχι. Ειδοποιεί την αστυνομία αλλά πληροφορείτε ότι ο δράστης βρίσκεται μέσα στο σπίτι και από εκείνο το σημείο ξεκινάει η περιπέτεια. Ποιος θα επιβιώσει, θα καταφέρει να την βρει, να πάρει αυτό που θέλει ή εκείνη θα είναι πολύ δυνατή και θα προστατεύσει τα παιδιά και τον εαυτό της από ένα δολοφόνο;


The Fault in our Stars 2014


Μια διαφορετική ιστορία αγάπης η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα σε μια κοπέλα η οποία θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει παραιτηθεί από τη ζωή και έχει νικηθεί ψυχολογικά από την αρρώστια της και σε ένα αγόρι το οποίο εξαιτίας μιας αρρώστιας έχει χάσει το ένα πόδι του αλλά παραμένει υγιείς. Γνωρίζονται τυχαία σε μια ομάδα θεραπείας και από εκείνο το σημείο αρχίζει ο ένας να ερωτεύεται τον άλλον. Μια συγκινητική ιστορία αγάπης με ένα απρόσμενο τέλος που θέλει να δείξει ότι όποιος αγαπάει μπορεί να προσπεράσει ψυχολογικά μια αρρώστια ακόμα και αν η μοίρα του έχει διαφορετικά σχέδια.

Insidious 2010


Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που το πρώτο παιδί μιας οικογένειας πέφτει σε κόμμα. Περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, φωνές ακούγονται, αντικείμενα κουνιούνται, μέχρι να αποκαλυφθεί ότι κάτι έχει καταβάλει τη ζωή του παιδιού. Η ιστορία μπορεί να ακούγεται συνηθισμένη, είναι μια καλή ταινία παρόλα αυτά, που σε κρατάει προσηλωμένο στην οθόνη. Έχουν βρει μέχρι στιγμής 3 ταινίες, μόνο την πρώτη έχω δει αλλά τελειώνει πολύ ωραία και σε τοποθετεί λίγο στο τι θα συμβεί στην δεύτερη ταινία. Είναι θρίλερ, σε όποιους αρέσουν να το δει αλλιώς δείτε απλά το trailer.


Percy Jackson & the Olympians: The Lighting Thief 2010


Μια πολύ ωραία σειρά βιβλίων που έγιναν ταινίες έχοντας ως βάση τους Ολύμπιους Θεούς και την μυθολογία. Έχουν βγει οι δυο πρώτες ταινίες, η πρώτη μας δείχνει ότι ένας νέος που πηγαίνει ακόμα στο σχολείο μαθαίνει ότι είναι ημίθεος, υιός ενός Ολύμπιου Θεού με μητέρα θνητή και ανατρέπεται όλη του η ζωή. Όταν χάνεται η αστραπή του Δια, επικρατεί ένας πανικός στους ουρανούς και βρίσκεται ο ίδιος να κατηγορείτε για την κλοπή. Εκεί αρχίζει η περιπέτεια και η αναζήτηση της κλεμμένης αστραπής.


Percy Jackosn: Sea of Monsters 2013


Στη δεύτερη ταινία, έχοντας βρεθεί η αστραπή αλλά και αυτός που τη έκλεψε, το καταφύγιο στο οποίο βρίσκονται όλοι οι Ημίαιμοι, κινδυνεύει. Τρεις ημίθεοι μαζί και ο Περσυ Τζακσον αρχίζουν ένα ταξίδι με σκοπό την αναζήτηση του χρυσόμαλλου δέρας αλλά και την επιβίωση τους. Η όλη ταινία αποτελεί μια περιπέτεια, διατηρώντας πάντα το Ελληνικό στοιχείο της μυθολογίας. Βλέπετε ευχάριστα, έχει σκηνές γέλιου, δράσης και αγωνίας.

Βιβλίο: Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η θάλασσα των τεράτων



                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

6 comments:

  1. Έχω δει το The Fault In Our Stars και το Insidious. Με το The Fault In Our Stars είχα βάλει τα κλάματα, αλλά είναι υπέροχη ταινία. Το Insidious το είχα δει με παρέα πριν χρόνια και δεν τρόμαξα είναι η αλήθεια, αλλά γελούσα με την παρέα μου που κρυβόταν πίσω από τα μαξιλάρια :P Πολύ ωραίο ποστ!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου άρεσε πολύ το The Fault In Our Stars αλλά δεν έκλαψα..παράξενο για μενα! Πρέπει να έχεις δει πολλά θρίλερ για να μην τρομάζει...εγώ σε μερικές σκηνές τρομαζα αρκετά! χαχα
      Σε ευχαριστώ Αγγελική μου! φιλια!

      Delete
  2. Μ' αρέσουν κι' αυτά τα είδη ταινιών αλλά αυτό το καλοκαίρι το έριξα στις βιογραφικές ταινίες... Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βιογραφικές ταινίες..δεν νομίζω ότι έχω δει κάποια..θα τις αναζητήσω όμως! :)

      Delete
  3. Κοιτα ολα αυτα δεν τα βλεπω οποτε ηρθα να πω ενα γεια
    γεια σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δες μερικα! Είναι ωραίες ταινίες :)
      Το όνομα σου πες μου να έρχομαι να σε χαιρετάω και εγώ!

      Delete

Instagram