Update Make up Routine


Έχω κάνει αρκετά posts με την καθημερινή βάση του μακιγιάζ και αυτό γιατί κάθε φορά αλλάζει. Όποιοι με παρακολουθούν, έχουν καταλάβει ότι μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα και όχι να αγοράζω τα ίδια ξανά και ξανά μόλις μου τελειώνουν γιατί ψάχνω τον κατάλληλο συνδυασμό για την δική μου επιδερμίδα.




Το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιώ αφού έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου και έχω εφαρμόσει την ενυδατική μου κρέμα, είναι μια βάση. Δεν χρησιμοποιούσα πάντα βάση για το μακιγιάζ, αλλά από τότε που άρχισα δεν την έχω σταματήσει γιατί έχω δει διαφορά. Χρησιμοποιώ την βάση Studio  Secrets της Loreal  Professionals η οποία είναι στα 15ml, έχει μια ροζ απόχρωση και υφή κάτι ανάμεσα σε κρέμα και mousse. Δεν χρησιμοποιώ μεγάλη ποσότητα, δεν χρειάζεται  και επικεντρώνομαι στα σημεία που εμφανίζω λιπαρότητα μέσα στην μέρα, στα ζυγωματικά, το μέτωπο και την μύτη. Με το που την εφαρμόζω νοιώθω ότι κάνει αρκετά ματ την επιδερμίδα μου και πολύ απαλή, κάτι το οποίο μου αρέσει γιατί δείχνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα, έχει διάρκεια το μακιγιάζ μέσα στη μέρα και μειώνει την λιπαρότητα. Είναι μια αρκετά καλή βάση προσώπου αλλά το μειονέκτημα της είναι η συσκευασία. Το βαζάκι είναι μικρό και ειδικά αν έχεις μακριά νύχια είναι δύσκολο να πάρεις προϊόν. Μπορείς βέβαια να το εφαρμόσεις με ένα πινέλο αλλά εγώ που χρησιμοποιώ τα δάχτυλα, όσο μειώνεται η ποσότητα, δυσκολεύομαι να πάρω  προϊόν.



Στη συνέχεια, εφαρμόζω ένα concealer σε μορφή stick για να καλύψω σπυράκια, κοκκινίλες και γενικά ατέλειες. Χρησιμοποιούσα ένα μπεζ, στο χρώμα της επιδερμίδας μου αλλά αυτό που είχα μου προκαλούσε αρκετή λιπαρότητα και το αντικατέστησα. Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα αγοράσει ένα πράσινο concealer και συγκεκριμένα της Seventeen στην απόχρωση 18 αλλά είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ μέχρι πριν λίγες βδομάδες. Το πράσινο χρώμα ενδείκνυται για να καλύπτει κοκκινίλες, κάτι που έχω εγώ λόγω ακμής. Μου έχει σπάσει δυστυχώς αλλά χρησιμοποιείται ακόμα. Είναι καλό, έχει μια περίεργη μυρωδιά αλλά μόνο στη συσκευασία, στο πρόσωπο δεν μυρίζει καθόλου.



Είχα κάνει ένα αναλυτικό post για το make up και το concealer που χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια, οπότε δεν θα πω πολλά. Είναι της Maybelline από την σειρά Fit me, μια αρκετά καλή σειρά, το make up είναι ελαφρύ στο πρόσωπο έχει καλή προς μέτρια κάλυψη και ειδικά για το καλοκαίρι το βρίσκω πολύ καλό. Δεν έχει matte τελείωμα ούτε είναι ιδιαίτερα λιπαρό, με μια καλή πούδρα είναι οκ και πραγματικά ταιριάζει στην επιδερμίδα. Το concealer, στο οποίο έχουν σβηστεί όλα τα γράμματα γιατί είναι παλιό, δεν λέει να μου τελειώσει με τίποτα αν και είναι στον πάτο, προσφέρει φωτεινότητα κάτω από τα μάτια και μια καλή κάλυψη αλλά κυρίως είναι ένα προϊόν για φως. Εφαρμόζω και τα δύο προϊόντα με το πινέλο Stippling brush από realTechniques.


Ολοκληρώνω το μακιγιάζ με μια πούδρα, της Maybelline την Dream Mat στην απόχρωση 03 Golden Beige η οποία είναι αρκετά καλή. Κάνει mat το αποτέλεσμα, έχει διάρκεια αλλά  μια ανανέωση μέσα στην μέρα σίγουρα θα βοηθούσε και έχει μια πολύ εύχρηστη συσκευασία. Είναι η πούδρα που θέλεις να έχεις στην τσάντα σου γιατί έχει και καθρέφτη και σφουγγαράκι σε περίπτωση που είσαι στο δρόμο και δεν έχεις το κατάλληλο πινέλο. Την εφαρμόζω με το πινέλο Powder brush από realTechniques.




Υ.Γ Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που υπάρχει στο blog και να τσεκάρεις την καινούρια στήλη VlogPost!




                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


8 comments:

  1. Το πράσινο concealer από Seventeen το έχω κι εγώ! Δεν με έχει ξετρελάνει, αλλά σε γενικές γραμμές κάνει τη δουλειά του!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είναι το φοβερό προϊόν αλλά ναι κάνει την δουλειά του και για μια καθημερινή επιλογή είναι καλό! :)

      Delete
  2. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα και πολύ αναλυτικό post!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Όλο θέλω και εγώ να χρησιμοποιώ make up στην καθημερινότητά μου, αλλά αισθάνομαι πολύ βαρύ το πρόσωπό μου :/ Νομίζω ότι από χειμώνα θα παραμείνω στη cc cream μου και θα επενδύσω σε μια καλή πούδρα, ώστε να μην εμφανίζω λιπαρότητα!! Το concealer μου φάνηκε άσπρο και τρόμαξα λίγο :Ρ χα!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριούυυ :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το καλοκαίρι βάζεις πούδρα, bb ή τίποτα; Βέβαια έχεις ένα πολύ ωραίο και καθαρό δέρμα οπότε τι να το κάνεις..! Η αλήθεια είναι ότι ασπρίζει στην φωτογραφία αλλά είναι πιο πράσινο στην πραγματικότητα και δεν μένει σημάδι στην επιδερμίδα! Επίσης Έφη καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!! :)

      Delete
  4. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
    Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω την βάση και την πούδρα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Δέσποινα! Να τα δοκιμάσεις είναι και τα δυο πολύ ωραία προϊόντα! :)

      Delete

Instagram