Empties – June Issue


Το πρώτο χαμόγελο ήρθε με το που έγραψα June στον τίτλο γιατί για ακόμα μια φορά συνειδητοποίησα ότι το καλοκαίρι είναι εδώ, πολλές φορές το ξεχνάω, και ότι αρχίζει να περνάει γρήγορα.
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού πέρασε, ο στόχος για να τελειώσω όσο περισσότερα προϊόντα μπορώ επιτεύχθηκε και ξεκινάω με το πρώτο..


Η Nivea είχε μια πολύ ωραία προσφορά 1+1 δώρο στα αφρόλουτρα και φυσικά εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και δοκίμασα ένα πολύ ωραίο προϊόν. Είναι το goodbye stress με άρωμα λεβάντας και φυσικό μέλι, λάτρευα να το έχω στο μπάνιο μου γιατί έχει μια πολύ χαλαρωτική μυρωδιά, κάνει ωραίο αφρό, καθαρισμό και αφήνει στο δέρμα μια υπέροχη φυσική μυρωδιά ενώ παράλληλα το ενυδατώνει. Πολύ ωραίο αφρόλουτρο, να το δοκιμάσετε!

Συνεχίζω με το σαμπουάν από Garnier Fructis το οποίο περιέχει αβοκάντο. Σαν προϊόν ήταν καλό, καθάριζε τα μαλλιά, έκανε αφρό, μυρίζει ωραία, τίποτα το συναρπαστικό αλλά την δουλειά του την έκανε. Αυτές οι συσκευασίες που δεν είναι ούτε πολύ μεγάλες αλλά ούτε μικρές σαν δειγματάκια, είναι ιδανικές για ταξίδια γιατί και έχουν αρκετή ποσότητα και δεν πιάνουν αρκετό χώρο.

Ένα τελευταίο προϊόν που χρησιμοποιούσα στο μπάνιο, είναι η μάσκα μαλλιών της Loreal  με κερατίνη και εκχύλισμα καμέλιας. Σε αντίθεση με την κρέμα μαλλιών της ίδιας σειράς που δεν μου άρεσε καθόλου, είναι καλή αλλά όχι από τις αγαπημένες μου. Ενυδατώνει  τα μαλλιά, έχει ωραίο άρωμα και εφαρμόζεται εύκολα.


Περνάω σε περιποίηση προσώπου, η οποία μου αρέσει πάρα πολύ και λατρεύω να αγοράζω τέτοιου είδους προϊόντα αλλά πάντα επιλέγω αυτό που είναι σε προσφορά. Ξεκινάω με ένα σχετικά καινούριο προϊόν στην αγορά, το νερό ντεμακιγιάζ Micellaire από την Garnier. Είπα να ξεφύγω από το κλασικά αγαπημένο μου Bioderma και να δοκιμάσω μια πιο οικονομική λύση. Αφαιρεί το μακιγιάζ αρκετά εύκολα και σε αρκετά καλό βαθμό, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για αδιάβροχα προϊόντα αλλά κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Είναι στα 400ml και νομίζω κοστίζει 6-7 ευρώ, για τα χρήματα του αξίζει αρκετά και για μια πιο οικονομική επιλογή σίγουρα θα το πάρω ξανά.

Επόμενο, είναι η τονωτική lotion της Garnier με εκχύλισμα σταφυλιού. Δεν χρησιμοποιούσα πάντα lotion όμως από τότε που την δοκίμασα την έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα δεν θέλω να την αποχωριστώ. Η συγκεκριμένη μου αρέσει πολύ γιατί έχει ελαφριά σύνθεση και μπορώ να την εφαρμόζω 2-3 φορές την μέρα για ανανέωση, κάνει πιο απαλή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα και αφαιρεί οποιοδήποτε υπόλειμμα μακιγιάζ! Μου άρεσε πάρα πολύ, την προτείνω ανεπιφύλακτα και έχω ήδη αγοράσει και χρησιμοποιώ την ίδια lotion αλλά με εκχύλισμα τριαντάφυλλου.


Ένα προϊόν  για τα μαλλιά το οποίο λάτρεψα και το είχα συμπεριλάβει και στα αγαπημένα  είναι το heat protect της Elnett. Είναι ένα θερμοπροστατευτικό μαλλιών το οποίο προστατεύει πάνω από τους 230°C, αποτρέπει το φριζάρισμα των μαλλιών και είναι η σειρά για διατήρηση των λείων μαλλιών για 3 μέρες. Είναι στα 170ml, κοστίζει 6,80 και είναι ένα φοβερό προϊόν! Τα μαλλιά γίνονται πάρα πολύ απαλά, όντως μειώνει το φριζάρισμα και προστατεύει από την θερμότητα. Το έχω τελειώσει εδώ και αρκετές μέρες και έχω δει ότι τώρα που δεν το χρησιμοποιώ τα μαλλιά μου έχουν αρχίσει να σπάνε στις άκρες λόγω του ότι χρησιμοποιώ πιστολάκι μαλλιών και διάφορα εργαλεία θερμότητας. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Ολοκληρώνω αυτό το post με ένα προϊόν για τα φρύδια και συγκεκριμένα το Brow drama από την Maybelline. Έχω κάνει ένα αναλυτικό review post και με λίγα λόγια θα πω ότι είναι η μάσκαρα φρυδιών που θέλω να έχω πάντα στο συρτάρι μου για μια εύκολη λύση και τώρα χρησιμοποιώ την δεύτερη συσκευασία. Αυτό που κάνει είναι ότι «κολλάει» τις τρίχες μεταξύ τους ώστε να μένουν στην θέση τους, δεν τις κοκαλώνει όμως, και έχει λίγο χρώμα για να τα γεμίζει και να δίνει μια καλύτερη όψη. Δεν δίνει τόσο χρώμα όσο ένα μολύβι φρυδιών φυσικά, αλλά αν θέλετε ένα ήπιο αποτέλεσμα δοκιμάστε την είναι οικονομική.




                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


7 comments:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω! Θέλω όμως να αγοράσω κάποια στιγμή το μισελέρ της Garnier μιας και μόνο θετικά ακούω! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν έχει δοκιμάσει το Bioderma είναι παρόμοιο το μισελερ της Garnier, αν και εμένα μου άρεσε περισσότερο το bioderma, είναι μια πολύ καλή οικονομική λύση :)

      Delete
  2. Πολύ ενδιαφέροντα emties!
    Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο της Nivea, θέλω πολύ να το δοκιμάσω!

    Φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσεις Μαρία, είναι πολύ ωραίο! :)

      Delete
  3. σας περιμένω στο μπλογκ μου για να είτε όλη την δουλειά μου

    ReplyDelete
  4. Ωραία empties :) Για κάποιον λόγο το νεράκι ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier δε με έχει βολέψει ενώ γενικά προτιμάω τέτοιους είδους προϊόντα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ σε μορφή νερού με έχουν βολέψει και εμένα πάρα πολύ! Εγώ το βρήκα καλό αλλά σίγουρα όχι καλύτερο από το αγαπημένο bioderma!

      Delete

Instagram