Huge Empties – May Issue


Μπορείς να το πεις και ο μήνας της εκκαθάρισης. Ξέρεις, από εκείνους τους μήνες που έχεις πεις ¨θα τελειώσω εκείνα τα προϊόντα που τα έχω αφήσει στο τέλος για να αδειάσει το ράφι και να δοκιμάσω καινούρια¨. Σπάνια συμβαίνει γιατί δεν μπορώ να έχω ένα καινούριο προϊόν και να μην το ανοίξω κατευθείαν αλλά μιας και ήρθε η ώρα ξεκινάω.

Αρχίζω με 3 κρέμες για τα μαλλιά και θα μου πεις γιατί τόσες πολλές. Έχω σγουρά μαλλιά που μπλέκονται εύκολα και λίγο φθαρμένα στις άκρες για αυτό αν δεν τα ενυδατώσω καλά, και με μεγάλη ποσότητα φυσικά, δεν θα δω αποτέλεσμα. Από αριστερά προς τα δεξιά, δοκίμασα την καινούρια σειρά της Garnier με την ροζ συσκευασία για πυκνά και δυνατά μαλλιά.  Η garnier δεν με καλύπτει πλήρως όσον αφορά τις κρέμες μαλλιών, η συγκεκριμένη μυρίζει ωραία, προσφέρει ενυδάτωση και μια δόση επανόρθωσης στα μαλλιά αλλά δεν μου κρατάει πολύ σαν προϊόν. Δηλαδή να μου κρατήσει για 3-4 χρήσεις, λούζομαι μέρα παρά μέρα και αρκετές φορές κάθε μέρα άρα δεν συμφέρει και πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει μια κρέμα μαλλιών με την οποία να είμαι σουπερ ευχαριστημένη για αυτό συνεχίζω να αγοράζω garnier αλλά και οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Η δεύτερη είναι πάλι από την Garnier, για ανάλαφρη λάμψη. Έχει μια πιο ελαφριά σύνθεση, μυρίζει ωραία και ενυδατώνει τα μαλλιά αλλά επίσης δεν μου κρατάει πολύ. Μια καινούρια συσκευασία την οποία δοκίμασα μέσα στον μήνα, είναι από την Loreal η Nutri Gloss Crystal με ελαφριά σύνθεση η οποία δεν μου άρεσε καθόλου! Ας ξεκινήσω με τα καλά, έχει ωραία μυρωδιά και από τα υπολείμματα στο καπάκι βλέπω ότι έχει μια δόση λάμψης μαργαριταριού όπως λέει και στη συσκευασία. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είδα στα μαλλιά μου αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Έχει υφή σαν γιαούρτι και δεν τα ξεμπλέκει καθόλου! Μου κράτησε για 3 χρήσεις, η τρίτη ήταν μικρή, δεν μου τα ενυδάτωνε σχεδόν καθόλου και ήταν σαν να μην την έχω βάλει.


Επόμενο, έχω δυο προϊόντα τα οποία μπήκανε στα αγαπημένα του μήνα, μπες να δεις αναλυτικά review, είναι το shampoo color resist και η μάσκα μαλλιών goodbye damage από τη Garnier. To shampoo ήταν πολύ ωραίο, καθάρισε, ενυδάτωσε και άφηνε απαλά τα μαλλιά και η μάσκα ήταν φοβερή! Από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, με παχύρρευστη αλλά ταυτόχρονα ελαφριά σύνθεση για τα μαλλιά που προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, έχει αποτέλεσμα στα κατεστραμμένα, φθαρμένα μαλλιά και τα αφήνει πολύ μαλακά. Δοκιμάστε την είναι πολύ καλή! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αφρόλουτρο λάδι, για την ακρίβεια δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αλλά έμεινα εντυπωσιασμένη. Είναι από την Le petit marseilliais  με λάδι φουντουκιού και βασιλικό πολτό στη συσκευασία των 250 ml. Είναι μικρή η ποσότητα, δεν μου κράτησε πάρα πολύ αλλά έχει μια ελαφριά σύνθεση, είναι απαλό πάνω στην ειδερμίδα, βέβαια δεν κάνει τον πολύ αφρό που μπορεί να κάνει ένα αφρόλουτρο σε μορφή κρέμας αλλά καθαρίζει και μυρίζει ωραία.


Τελείωσα δυο αποσμητικά από την σειρά 0% της Sanex για 48h προστασία. Έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το αποσμητικό, το χρησιμοποιώ πάντα και δεν το αλλάζω επειδή δεν περιέχει βλαβερά χημικά. Δεν μπορώ να πω ότι με καλύπτει 100% και ιδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες, χρειάζεται σίγουρα ανανέωση μέσα στη μέρα αλλά είναι το μόνο που έχω βρει που να μην έχει βλαβερά χημικά και να είναι κάπως οικονομικό. Έχω ακόμα ένα υγρό φακών από την εταιρία Bausch + Lomb, ReNu, είναι καλό, το προτιμάω γιατί ταιριάζει με τους φακούς μου.


 Περνάω σε καθαρισμό προσώπου, σε ένα gel καθαρισμού από την Loreal το οποίο χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ. Είναι ένα καλό προϊόν για να ξεκινήσεις τον καθαρισμό, απομακρύνει όλους τους ρύπους, δεν είναι κατάλληλο για ντεμακιγιάζ προσώπου παρόλα αυτά μπορεί να αφαιρέσει ένα μέρος του αλλά όχι πλήρως. Δεν το συγκρίνω με φαρμακευτικά προϊόντα καθαρισμού, είναι πολύ καλύτερα αυτά, αλλά ως ένα προϊόν του εμπορίου κάνει τη δουλειά του. Ένα πολύ αγαπημένο προϊόν καθαρισμού-ντεμακιγιαζ προσώπου είναι της Avene το mousse nettoyante. Είναι αφρός καθαρισμού ο οποίος, διώχνει οποιοδήποτε ίχνος μακιγιάζ από την επιδερμίδα, εκτός από την αδιάβροχη μάσκαρα η οποία δεν βγαίνει ολοκληρωτικά, και παράλληλα την αφήνει καθαρή. Δηλαδή αφού το χρησιμοποιήσεις δεν είναι ανάγκη να πλύνεις το πρόσωπο σου με ένα άλλο καθαριστικό. Βέβαια εγώ πολλές φορές χρησιμοποιούσα και ένα δεύτερο αλλά για εκείνες τις μέρες που βιάζεσαι ή βαριέσαι να κάνεις ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου είναι το ιδανικό προϊόν! Η ποσότητα που χρησιμοποιούσα ήταν διαφορετική ανάλογα με την ποσότητα μακιγιάζ που είχα στο πρόσωπο μου, μπορεί να χρησιμοποιούσα 2 πατήματα ή και 3. Είναι η δεύτερη φορά που το χρησιμοποιώ και σίγουρα θα το πάρω ξανά!


Συνεχίζω με προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία δύσκολα τελειώνουν αλλά μου είχε μείνει μικρή ποσότητα και έπρεπε. Τελείωσα την μάσκαρα της Seventeen, X-traordinaire την οποία είχα εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν θυμάμαι ακριβώς τι αποτέλεσμα είχε. Μου άρεσε αρκετά, την είχα συμπεριλάβει και στα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου και θέλω να την αγοράσω ξανά γιατί είναι οικονομική. Νομίζω κόστιζε 10,5 €, το βουρτσάκι της είναι μεγάλο, πλαστικό με πυκνές τρίχες (όχι όμως τις χοντρές, σκληρές πλαστικές τρίχες) και η άκρη της είναι επίσης καλυμμένη με τρίχες για να πιάνει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.  Επόμενο είναι το make up της Loreal, infallible το οποίο πλέον βγαίνει σε μια νέα συσκευασία αλλά εγώ έχω την παλιά. Το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα, μου άρεσε αρκετά, η κάλυψη του ήταν καλή και ιδανική για πρωί αλλά και βράδυ. Δεν έχει ματ αποτέλεσμα, αφήνει μια ελαφριά γυαλάδα η οποία ελέγχεται με μια πούδρα, πράγμα που έκανα εγώ κάθε μέρα. Απλώνεται εύκολα, στρώνει ωραία στην επιδερμίδα, δεν μαζεύεται στις γραμμές του προσώπου, πιστεύω είναι ένα καλό προϊόν για λιπαρές επιδερμίδες και σίγουρα για μεικτές, κανονικές.


Τα αδυνατιστικά προϊόντα ή αλλιώς βελτίωση της όψης του δέρματος έχουν μπει στην καθημερινότητα μου και θα κάνω ένα review για όλα αυτά που χρησιμοποιώ. Αυτό που τελείωσα και έχω αγοράσει ξανά είναι το Cellu Destock της Vichy το οποίο περιέχει καφεΐνη σε ενισχυμένη συγκέντρωση και είναι μια ¨αγωγή¨ αδυνατίσματος κατά του πάχους και της όψης ¨φλοιού πορτοκαλιού¨. Μπορώ να πω ότι δουλεύει. Σίγουρα δεν θα έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα σου με μια συσκευασία αλλά κάποια αλλαγή μπορείς να δεις. Εγώ το εφαρμόζω κυρίως με μηρούς, γλουτούς και καμιά φορά στην κοιλιά. Είχε μειώσει σε μικρό βαθμό το πάχος από τους γλουτούς που επέμενε να μένει αλλά τώρα που έχω αρχίσει γυμναστήριο μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αν συνδυάσεις γυμναστήριο διατροφή και τέτοιου είδος προϊόντα θα μειωθεί πολύ το πρόβλημα και ίσως εξαφανιστεί. Μια λακ για το τέλος την οποία τελείωσα, είναι από τη Wellaflex μα κράτημα σε βαθμό 5. Η συγκεκριμένη είναι κατάλληλη για χτενίσματα με εργαλεία θερμότητας, την έχω δείξει ξανά στο blog, την χρησιμοποιώ τελευταία επειδή δεν έχει έντονη μυρωδιά και κάνει καλή δουλειά. Δεν μου κρατάει πολύ σαν προϊόν, τελειώνει γρήγορα αλλά είναι μια λακ που συνιστώ.




                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


19 comments:

  1. Na sou pw kai egw pou exw lipara mallia ta shampoo, conditioners, masks apo Garnier-Fructis de mou kathontai katholou kala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για shampoo και μασκα ειμαι οκ από την Garnier. Ποια ή ποιες κρέμες χρησιμοποιείς και σε έχουν βολέψει;

      Delete
  2. Θέλω κι εγώ να πάρω το Infallible make up της L'oreal. Το δοκίμασα σε δείγμα και έστρωσε πολύ καλά στο πρόσωπό μου. Πολύ όμορφο και αναλυτικό ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσει είναι πολύ ωραίο! Χαίρομαι που σου άρεσε :) Φιλια

      Delete
  3. Η μάσκαρα και τα αποσμητικά είναι λατρεμένα!! :):) Φιλάκια πολλά κορίτσι!!

    ReplyDelete
  4. Τέλεια empties , πολύ καλό post. Φιλάκια :)

    ReplyDelete
  5. Ξοδεύω και εγώ πολλά απο αυτά τα αποσμητικά! Πάρε το καινούργιο Infallible θα σου αρέσει πολύ!!! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάθε μήνα χρησιμοποιώ και ένα καινούριο :) Θα το δοκιμάσω αλλά μάλλον όταν τελειώσει το καλοκαίρι! :)

      Delete
  6. Δοκίμασε την πράσινη σειρά από Sunsilk που είναι για σγουρά μαλλιά! Το conditioner και το leave-in conditioner κάνουν πολύ καλή δουλειά, ξεμπερδεύουν και αφήνουν τα μαλλιά απαλά!
    Έχω το αντίστοιχο αποσμητικό της Sanex αλλά σε roll-on, αλλά έχω παρατηρήσει πως δεν με καλύπτει και θέλει επανάληψη μέσα στη μέρα.. Αλλά τουλάχιστον δεν έχει βλαβερά συστατικά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ιδικά το leve in conditioner θέλω πολύ να το δοκιμάσω γιατί παλιά είχα το αντίστοιχο αλλά με την πορτοκαλί συσκευασία και που άρεσε αρκετά! Για αυτό ακριβώς προτιμάω και εγώ το συγκεκριμένο αποσμητικό..
      :)

      Delete
  7. Τα Le petit marseilliais μ' αρέσουν πολύ! Βγαίνουν σε πολλά αρώματα και ενυδατώνουν αρκετά καλά και τα βρίσκω και σε καλές τιμές... Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οντως εχει ωραια προιοντα! Δοκιμασε και αυτο το αφρολουτροε λαδι φουντουκιου να μου πεις αν σου αρεσει :)

      Delete
  8. Το συγκεκριμένο αποσμητικό της sanex μου αρέσει κι εμένα πολύ. Το περίεργο είναι στην αρχή δεν μου ταίριαξε καλά αλλά μετά από λίγο καιρό έγινε το καλύτερο. Η μάσκαρα μπαίνει στη λίστα για δοκιμή. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το βουρτσάκι. Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επίσης τα μικρά αυτά αφρόλουτρα της le petit marseillais έχουν υπέροχα αρώματα!

      Delete
    2. Είναι ωραίο και φιλικό στην επιδερμίδα το αποσμητικό της Sanex αλλά τις μέρες του καλοκαιριού και αν είναι συνέχεια έξω χρειάζεται σίγουρα ανανέωση! Θα τα δοκιμάσω και τα άλλα αφρόλουτρα της Le petit marseillais γιατί μου αρέσει αρκετά η εταιρία αυτή!
      :)

      Delete
  9. Της σειράς "Πυκνά και δυνατά" έχω το σαμπουάν και λατρεύω την φρουτένια μυρωδιά του ομολογώ!
    Το gel καθαρισμού της Loreal σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή!
    Το σαπουνάκι της Avene είναι λατρεία νιώθεις την καθαριότητα στο δέρμα!!
    Την μάσκαρα της Seventeen την έχω σε μωβ είναι υπέροχη!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως έχει ωραία μυρωδιά !! Το προϊόν της Avene το λατρεύω και όντως νιώθεις πολύ καθαρή την επιδερμίδα σου!!
      Μια μωβ μάσκαρα πρέπει να δοκιμάσω..έχω μόνο τιρκουάζ! Φιλια :)

      Delete

Instagram