Beauty Oils that I use on everyday base


Σου λείπει το blogging όταν σταματάς να το χρησιμοποιείς για αρκετό καιρό. Αυτό ακριβώς έπαθα αφού ήμουν για βδομάδες χωρίς λάπτοπ και δεν μπορούσα να ανεβάσω κάποιο post ενώ είχα αρκετά στο μυαλό μου. Ένα από αυτά επιτέλους δημοσιεύεται και αφορά τα λαδάκια ομορφιάς που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και το πόσο με έχουν βοηθήσει.



Αρχικά, δεν συνήθιζα να χρησιμοποιώ λαδάκια, προτιμούσα ενυδατικές προσώπου, σώματος ή οτιδήποτε άλλο αλλά από τότε που τα έβαλα στην καθημερινότητα μου, τα έχω αγαπήσει. Αυτό που έχω για αρετό καιρό και το μοναδικό που έχω καταναλώσει αρκετά είναι το Beautifying oil από τα The Body Shop το οποίο είναι για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Έχει μυρωδιά Shea, περιέχει karite, ωραία χαλαρωτική μυρωδιά και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τις άκρες των μαλλιών μου. Το έχω δοκιμάσει και σε στεγνά και σε βρεγμένα αλλά προτιμάω να το βάζω μετά το μπάνιο και όταν είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά μου, όχι επειδή είναι λιπαρό για να το χρησιμοποιήσω σε στεγνά απλά γιατί λειτουργεί καλύτερα σε εμένα με αυτόν τον τρόπο. Μαλακώνει τις άκρες και επειδή υπήρχε κάποια περίοδος που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ, οι άκρες μου ήταν πιο ατίθασες. Το ξηρό λαδάκι μαλακώνει τις άκρες και τις φροντίζει.
.

Το επόμενο είναι ένα λαδάκι για μασάζ με άρωμα μαστίχας και είναι από την Mastiha Shop. Είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από την συγκεκριμένη εταιρία και μπορώ να πω πως έχω μείνει ευχαριστημένη. Είναι σε γυάλινη συσκευασία, έχει αρκετή ποσότητα, μυρίζει απίστευτα ωραία μαστίχα και είναι αρκετά ενυδατικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το σώμα, εγώ το χρησιμοποιώ προς το παρόν μόνο στις φτέρνες μου επειδή άρχισαν να γίνονται ξερές και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αφήνει αρκετά απαλή την επιδερμίδα και ενυδατωμένη.


Συνεχίζοντας με σώμα, περνάω στο αρκετά γνωστό πλέον Bio oil. Αυτό το λαδάκι υποστηρίζει ότι κάνει αρκετά αλλά ο μόνος λόγος για τον οποίο το αγόρασα εγώ είναι γιατί υποστηρίζει πως διώχνει τις ραγάδες. Από ιατρικής απόψεως, γνωρίζω πως οι κόκκινες ραγάδες μπορεί να εξαφανιστούν αλλά οι άσπρες όχι..και εγώ φυσικά έχω άσπρες. Παρόλα αυτά το δοκίμασα, προσπαθώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, μερικές φορές το ξεχνάω, αλλά δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα. Μπορεί όταν χρησιμοποιήσω αρκετή ποσότητα να δω κάτι, δεν ξέρω αλλά μέχρι στιγμής αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ενυδατώνει την περιοχή στην οποία το εφαρμόζω. Το συστατικό το οποίο περιέχει και υποστηρίζει πως φροντίζει ουλές, ραγάδες, ανομοιόμορφη χροιά δέρματος, σημάδια γήρανσης και αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι το PurCellin Oil.


Για το τέλος άφησα το καστορέλαιο, ένα καλό και οικονομικό λαδάκι. Είναι από την εταιρία Lanova, μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και το εφαρμόζω στις βλεφαρίδες μου. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο καταστρέφει η μάσκαρα τις βλεφαρίδες; Ναι και εγώ την χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν μπορώ να βαφτώ χωρίς να την βάλω αλλά άρχισα να φροντίζω τις βλεφαρίδες μου. Στην βραδινή περιποίηση προσώπου, αφού ξεβάψω  καλά τα μάτια μου και φυσικά όλο το πρόσωπο, παίρνω μια μπατονέτα βάζω επάνω μια ή δυο σταγόνες από το λαδάκι και περνάω τις βλεφαρίδες μου, τόσο τις πάνω όσο και τις κάτω. Τις φροντίζει, τις κρατάει ενυδατωμένες επειδή η μάσκαρα τις ξεραίνει αρκετά και τις αδυνατίζει.


Αυτά τα 4 λαδάκια χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ή τουλάχιστον προσπαθώ να τα εντάξω στην καθημερινή μου ρουτίνα επειδή έχω δει ότι βοηθάνε αρκετά την επιδερμίδα μου, την κρατάνε ενυδατωμένη και απαλή..



                                   Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


6 comments:

  1. Πολυ ωραια αναρτηση. Εχω δοκιμασει μονο το Bio-oil που το χρησιμοποιω σχεδον παντου αλλα και το καστορελαιο απο Lanova που το χρησιμοποιω στις βλεφαριδες μου αλλα και στα φρυδια. Το λαδακι απο Body shop μολις μπηκε στη wishlist μου, φαινεται ενδιαφερον! Φιλια xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και τα τρία είναι πολύ καλά λαδάκια, του body shop να το δοκιμάσεις, έχει παρα πολλές και πολύ ωραίες μυρωδιές και είναι πολυχρηστικό! :)

      Delete
  2. Το bio-oil το χρησιμοποιούσα κι εγώ για τις ραγάδες, αλλά δεν είδα κάποια μείωση. Το μόνο που είδα είναι μια πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής! Το συγκεκριμένο καστορέλαιο το έχω κι εγώ και το βάζω σε βλεφαρίδες και φρύδια! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ για την ενυδάτωση της περιοχής! Όσο για τις ραγάδες, ελπίζω να έχω δει αποτέλεσμα μέχρι να τελειώσει το προϊόν! :)

      Delete
  3. τέλειο post :) Το καστορέλαιο κανει φοβερη δουλεια το χρησιμοποιώ κ εγώ <3
    φιλάκια http://annoulawalker.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι κάνει αρκετά καλή δουλειά ειδικά στις βλεφαρίδες που τις ταλαιπωρούμε καθημερινά με μάσκαρα! :)

      Delete

Instagram