NYX Beauty Haul


Πρόσφατα και για ακόμη μια φορά επισκέφτηκα την Θεσσαλονίκη, μια πόλη τόσο όμορφη που όσες φορές και αν έχω πάει δεν χορταίνω να την βλέπω. Αυτή τη φορά πήγα μόνο για βόλτες, διασκέδαση και ψώνια οπότε δεν μπορούσα να μην περάσω από το κατάστημα της Nyx που βρίσκεται στην οδό Ερμού 65 και δεν υπάρχει αντίστοιχο στην Αθήνα.
Είχα πει ότι θα πάρω πολλά γιατί ποιος ξέρει πότε θα πάω πάλι και φυσικά τήρησα την υπόσχεση μου. Εκείνη την μέρα είχε 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα αλλά θα σας γράψω την αρχική τιμή του κάθε προϊόντος. Το κατάστημα είναι όμορφο, οι πωλήτριες εξυπηρετικές και οι τιμές είναι καλές αν και περίμενα να είναι λίγο πιο φθηνά.


Αυτά που ήθελα σίγουρα να πάρω είναι ένα καλό bronzer, μιας και μπαίνει το καλοκαίρι και ένα highlighter σε μορφή πούδρας. Για bronzer επέλεξα το πιο σκούρο χρώμα στην απόχρωση MBB02 Deep, είναι στα 9,5 γραμμάρια, η συσκευασία είναι ωραία με καθρεφτάκι μέσα και κόστιζε 13,95€. Είναι matte, ακριβώς αυτό που έψαχνα και από την πρώτη δοκιμή μπορώ να πω ότι έχει καλή και έντονη χρωματική απόδοση. Το highlighter έχει την ίδια συσκευασία, στην απόχρωση IBB01 Narcissistic και κόστιζε επίσης 13,95€. Έχει πορτοκαλί χρώμα, πιστεύω θα ταιριάζει με το μαύρισμα του καλοκαιριού και έχει διάφορες γυαλάδες μέσα.




Στα ρουζ, μου άρεσε πολύ το σχέδιο που έχουν και η ποικιλία στα χρώματα, οπότε επέλεξα ένα σκούρο φούξια το οποίο δεν είχα στη συλλογή μου, στην απόχρωση PB31 Bordeaux  και η τιμή του είναι στα 8,95€. Περνώντας στα μάτια, δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω τις σκιές τους και αφού κοίταξα τις τριπλές παλέτες με διάφορα χρώματα είπα να καταλήξω σε κάτι πιο φυσικό και συγκεκριμένα στην παλέτα Love in Rio με 2 matte χρώματα και ένα με λίγες γυαλάδες. Ιδικά το τελευταίο χρώμα, το σκούρο καφέ είναι υπέροχο και με καλή χρωματική απόδοση. Η τιμή του ήταν στα 8,95€.



Τα jumbo eye pencil είναι αρκετά γνωστά για την καλή απόδοση που έχουν και για την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω πιο από όλα να πάρω, κατέληξα στο άσπρο χρώμα νο.604 Milk Lait και η τιμή του είναι 6,95€.


Τελειώνοντας με τα χείλη, ένα mat κραγιόν σε φούξια απόχρωση το Angel στα 8,45€, το Buenos Aires το οποίο είναι ένα lip cream με mat αποτέλεσμα σε πορτοκαλί απόχρωση, πολύ ωραίο για το καλοκαίρι στα 8,45 και ένα υπέροχο μολύβι χειλιών το οποίο έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις σε χρώμα σκούρο κόκκινο νο.844 Deep Red στα 5,45€.




Σίγουρα θα κάνω ένα review post για κάποια από αυτά, αν θέλετε για κάποιο συγκεκριμένο να μου αφήσετε σχόλιο, επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο προϊόν που είναι καλό να μου το γράψετε από κάτω.

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


33 comments:

  1. Πολύ όμορφα ολα, να τα χαρείς :) φιλακια

    ReplyDelete
  2. Μεγειά σου! Δυστυχώς, δεν έχω δοκιμάσει κάτι από NYX ακόμα, ώστε να σου προτείνω. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα κάποιο κατάστημα στην Αθήνα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ ελπίζω να ανοίξει σύντομα στην Αθηνα κατάστημα γιατί μου άρεσαν πολύ τα προϊόντα!

      Delete
  3. Πολύ ωραία όλα!! Να τα χαρείς!!! Άντε μακάρι να ανοίξει και στην Αθήνα!! Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραία με γεια! Ειδικα η παλετα και το ρουζ ειναι πολύ ομορφα! Φιλιά, Κωνσταντίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνα!! Φιλιααα

      Delete
  5. Mε γειασ σου!! φαίνονται υπέροχα όλα!Έχω δοκιμάσει τα ματ κραγιόν και lip creams και με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη!! Φιλιάααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχουν πολύ ωραία προϊόντα και μεγάλη ποικιλία! Το ματ κραγιόν μου άρεσε και εμένα!

      Delete
  6. Πολυ καλο το ποστ σου ! Να τα χαρεις ! Θα χαιρόμουν πολύ αν γινόσουν μέλος στο Blog μου! Σε ευχαριστώ πολύ!!! http://makeupbeauty-taniadelys.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά και θα επισκεφτώ το blog σου!! :)

      Delete
  7. Με γεια σου κορίτσι μου, πολύ όμορφες οι αγορές σου!!! Τα lip creams είναι τα πιο αγαπημένα μου απο την ΝΥΧ. Φιλάκιααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω ότι έπρεπε να είχα πάρει ακόμα ένα χρώμα! Ευχαριστώ! :)

      Delete
  8. Τα μολύβια χειλιών τους τα αγαπώ.. Όπως και τον ματιών αν θελήσεις να τα δοκιμάσεις στο μέλλον :)
    Με γεια σου κιόλας, φαίνονται όλα τέλεια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με το μολύβι χειλιών εντυπωσιάστηκα! Αν επισκεφτώ ξανά το κατάστημα σίγουρα θα τα δοκιμάσω! :)

      Delete
  9. Μεγεια σου!!Αγαπω nyx κ προσφατα ειχα παει κ εγω,νομιζω οτι ειναι Ερμου 64 κ οχι 54.Επισης το καλοκαιρι ακουσα οτι θα ανοιξει κ Αθηνα!!Σου προτεινω να δοκιμασεις σιγουρα τα butter glos ειναι τελεια!! <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την αγάπησα και εγώ! Λες να έκανα λάθος στη διεύθυνση..θα το τσεκάρω. Μακάρι να ανοίξει κατάστημα στην Αθήνα, περιμένω πως και πως! Ναι θα τα δοκιμάσω σίγουρα τα butter gloss! Ήθελα να δοκιμάσω τόσα πολλά αλλά δεν μπορούσα να τα πάρω και όλα..:p Φιλιαα :)

      Delete
  10. Έχω δυο τρία από ΝΥΧ αλλά όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα πολλούς κωδικούς δεν τους είχε και είναι σίγουρα πιο ακριβά από το να παραγγείλεις online... Οι κοπέλες όντως πολύ εξυπηρετικές. Buttergloss είναι τα αγαπημένα μου όπως και τα μολύβια χειλιών! Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είδα και εγώ ότι μερικοί κωδικοί που ζήτησα δεν υπήρχαν αλλά πήρα κάτι άλλο δεν με πείραξε. Περίμενα να είναι πιο φθηνά, online σίγουρα συμφέρει περισσότερο γιατί είναι αρκετά πιο χαμηλά...τα μολύβια χειλιών είναι φοβερα!! :)

      Delete
  11. Την επόμενη φορά να πας γιατί αξίζει!! :)

    ReplyDelete
  12. Ωωω με γεια σου πραγματικα υπεροχα ολα ^^

    ReplyDelete
  13. Πολυ ωραιο haul, ενα κι ενα τα πραγματακια που διαλεξες! Καλοφορετα!!!

    ReplyDelete
  14. I love NYX makeup and their so affordable. I have the matte bronzer and the same blusher that you have purchased and love it

    Nashia
    www.makeupandbeautymayhem.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Greece is a little more expensive but in general, it's an affordable brand! The bronzer is very good!! :)

      Delete
  15. Η αλήθεια είναι πως είμαστε τυχερές που έχουμε το κστάστημα της nyx. Πολύ ωραίες όλες οι αγορές σου! Να τα χαρείς! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα όλες Θεσσαλονικιές είστε; Όντως είστε τυχερές και εμείς οι Αθηναίες περιμένουμε να ανοίξει κατάστημα!

      Delete
  16. Τι τελεια πραγματα!!Μεγεια σου Αλεξανδρα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω Νικολεττίτσα μου! <3

      Delete
  17. Πω πω τι ωραία πραγματάκια !! Ζηλεύω θέλω να δοκιμάσω και εγώ Nyx <3 Το jumbo eye pencil πως σου φάνηκε ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να την δοκιμάσεις είναι πάρα πολύ ωραία και οικονομική εταιρία! Το jumbo eye pencil είναι φοβερόο και το άσπρο υπέροχο χρώμα! Έχει τρομερή απόδοση! Φιλιααα

      Delete

Instagram