Empties – April Issue


Ας ξεκινήσω με αυτό, και σε ποιόν δεν αρέσει να δοκιμάζει προϊόντα; Από το πιο απλό, ένα shampoo μέχρι το καινούριο προϊόν που βγήκε στην αγορά, δεν υπάρχει άλλο σαν και αυτό και τρέχεις να το πάρεις. Εμένα μου αρέσει και να τα τελειώνω..γιατί έτσι μπορώ να γράφω αναλυτικά reviews για αυτά και να εμπλουτίζω την στήλη των empties.

Η κατηγορία ¨περιποίηση¨ είχε την πρώτη θέση και τον μήνα Απρίλη αρχίζοντας από μια πολύ καλή προσφορά που είχε στα shampoo και conditioner η εταιρία Sunsilk με 1+1 δώρο. Δοκίμασα 3 σαμπουάν και 3 κρέμες από την πορτοκαλί σειρά για αναδόμηση, μου άρεσαν, έκαναν μαλακά τα μαλλιά μου και βοηθούσαν στο να μην φαίνονται κατεστραμμένα. Είναι μια καλή και οικονομική σειρά για προστασία των μαλλιών με κερατίνη και αφήνει μια ωραία μυρωδιά, την συνιστώ.


Επόμενο είναι το αφρόλουτρο από Le petit marseiliais με άνθη πορτοκαλιάς, επίσης 1+1 δώρο. Από αυτή την εταιρία μου άρεσαν πάρα πολύ 2 μάσκας μαλλιών που είχα δοκιμάσει, δες εδώ, το αφρόλουτρο είχε ωραίο άρωμα, από ενυδάτωση ήταν μέτριο προς καλό αλλά σίγουρα έχω δοκιμάσει και πιο ενυδατικά αφρόλουτρα.
Μια μάσκα μαλλιών υπάρχει πάντα στο ράφι του μπάνιου, μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές, αυτή τη φορά τελείωσα από την σειρά Elvive της Loreal την μαύρη συσκευασία με αργινίνη. Είχα δοκιμάσει από την ίδια σειρά το spray μαλλιών δες εδώ, μου άρεσε αρκετά αλλά η μάσκα δεν είναι και από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει. Μαλακώνει τα μαλλιά σε ένα βαθμό, μυρίζει ωραία αλλά δεν έκανε και τίποτα το φοβερό. Για μια φορά που την δοκίμασα όμως ήταν καλή.


Άλλη μια λακ από τη Wellaflex τελείωσε, η συγκεκριμένη είναι για styling για εργαλεία με θερμότητα και έχει κράτημα σε βαθμό 5. Τον τελευταίο καιρό αγοράζω μόνο λακ από αυτή την εταιρία γιατί μου αρέσει που δεν μυρίζουν έντονα, έχουν το αποτέλεσμα που θέλω αλλά δεν κρατάνε πολύ. Μου τελειώνουν πάρα πολύ γρήγορα, δηλαδή μέσα σε ένα μήνα σίγουρα θα έχω τελειώσει μια συσκευασία. Τώρα δοκιμάζω μια άλλη σειρά της Wella που μου αρέσει περισσότερο και λογικά στο επόμενο empties post θα την δείτε.


Για το τέλος, δυο ακόμη προϊόντα, το αποσμητικό της Sanex από την σειρά 0% για 48h προστασία. Επίσης μου τελειώνει σε ένα μηνά, δεν υπάρχει περίπτωση να μου κρατήσει περισσότερο αλλά το αγοράζω ξανά και ξανά επειδή περιέχει τα λιγότερα χημικά και προστατεύει την επιδερμίδα. Τα scrub έχουν μπει στο μόνιμο πρόγραμμα περιποίησης και αυτή την περίοδο δοκίμαζα για δεύτερη φορά το scrub από τη Garnier με φρούτα. Μυρίζει φρεσκάδα, το χρησιμοποιούσα και για το σώμα στα σημεία που έχω σπυράκια ή σημάδια με ένα σφουγγάρι που έχει τραχιά επιφάνεια. Είναι ένα καλό και οικονομικό προϊόν για ήπια απολέπιση προσώπου.


                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

19 comments:

  1. Έχω δοκιμάσει μόνο τη μάσκα από L'oreal και όντως δεν κάνει κάτι το φοβερό. Από την άλλη, ό,τι έχω δοκιμάσει από sunsilk μου άρεσε πολύ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω από sunsilk έχω δοκιμάσει μόνο αυτή τη σειρά αλλά σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και την πράσινη!

      Delete
  2. Τα έχω δοκιμάσει όλα και συμφωνώ με όσα λες!! Η συγκεκριμένη μάσκα από l oreal δεν με ενθουσίασε όσο άλλες.. To αποσμητικό πολύ καλό!! Και το scrub κάνει δουλειά αλλά δεν νομίζω να το ξαναπάρω!! είναι αρκετά ήπιο για τα γουστα μου!! Φιλια πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για το scrub συμφωνώ αρκετά ήπιο, νομίζω 2 φορές ήταν αρκετές που το δοκίμασα τώρα μπήκαν άλλα στη λίστα! :)

      Delete
  3. έλεγα και γω? είμαι η μόνη που τελειώνει αυτό το αποσμητικό σε ένα μήνα? αν και δεν μου αρέσουν τα σπρέι έχω καταλήξει σε αυτό μέχρι να επαναφέρουν τα στικ στην αγορά. Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελειώνει πολύ γρήγορα! Πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη την συσκευασία ή τουλάχιστον να μειώσουν την τιμή! Αποσμητικό σε μορφή στικ έχω δει σε μια εταιρία αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτε..:)

      Delete
  4. Πολύ όμορφα empties :)

    ReplyDelete
  5. Amazing post ! Follow you! ) http://blondelafemme.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  6. Η μάσκα της L'oreal είναι μία από τις αγαπημένες μου.. Ενυδατώνει τόσο καλά τα μαλλιά μου που δεν φριζάρουν ούτε ηλεκτρίζονται μετά :) Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά χιχιχ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα ναι όλα είναι υποκειμενικά και μάλλον πρέπει να έχουμε διαφορετικό τύπο μαλλιών! :)

      Delete
  7. Πολυ συχνα και εγω παιρνω της sanex το αποσμητικο οπως λες εχει τα λιγοτερα χημικα, το scrub της garnier ειναι πολυ καλο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγω εδώ και καιρό το έχω καθιερώσει και παίρνω μόνο αυτό! :)

      Delete
  8. Από L'oreal elvive έχω το σαμπουάν- το οποίο το βρίσκω φοβερό... για τη μάσκα δεν έχω άποψη!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα το δοκιμάσω το σαμπουάν γιατί από τη μαύρη σειρά μου άρεσε αρκετά το spray! :)

      Delete
  9. Η μάσκα μαλλιών κι εμένα δεν μου ταίριαξε. Αυτή η σειρά αποσμητικών μου αρέσει κι εμένα πολύ. Πολύ ωραίο άρωμα έχει και το sensitive αλλά δυστυχώς δεν το έχω βρει ακόμα σε σπρέι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το sensitive το zero% νομίζω υπάρχει μόνο σε roll on. Σε spray υπάρχει από την κανονική σειρά το sensitive :)

      Delete
  10. Από τα αφρόλουτρα της Le Petit λατρεύω αυτό με το νεκταρίνι και το ροδάκινο, μυρίζει φανταστικά! Το αποσμητικό της Sanex κάνει δουλειά ή μυρίζεις μετά από μερικές ώρες; Σκέφτομαι να το δοκιμάσω! Φιλιά Αλεξάνδρα μου :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό με το ροδάκινο πρέπει να το δοκιμάσω! Σε εμένα δεν έχει καμιά φοβερή διάρκεια αλλά το προτιμάω επειδή δεν έχει βλαβερά χημικά :)

      Delete

Instagram