Empties - March Issue


Άλλαξα επικεφαλίδα, για όποιον δεν το πρόσεξε… νομίζω αυτή είναι αρκετά καλύτερη από το κλασικό «March Empties» και προχωράω με αναλυτικά reviews για τα προϊόντα που έφτασαν στο τέλος τους.


Είχα ξεχάσει να δείξω στο προηγούμενο empties post (δες εδώ) δυο προϊόντα οπότε τα συμπεριλαμβάνω σε αυτό. Ήταν μια περίοδος που η Le petit Marseiliais είχε βάλει μια τρομερή προσφορά και εφόσον είχα εντυπωσιαστεί με την μάσκα βούτυρο καριτέ, είπα να δοκιμάσω και την άλλη μυρωδιά εφόσον η τιμή της ήταν μόνο 2,60! Η συγκεκριμένη περιέχει εκχύλισμα από ελαιόδεντρο και ακακία, έχει μια φανταστική μυρωδιά, θυμίζει δάσος και υπόσχεται υγιή δυνατά μαλλιά χωρίς κόμπους. Έχει μορφή παχύρρευστης κρέμας, απλώνεται εύκολα, την εφαρμόζω σε όλο το μήκος των μαλλιών βάζοντας περισσότερη ποσότητα από τη μέση και κάτω και την αφήνω 3 λεπτά να δράσει. Αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά, είναι από τις μάσκες που αξίζουν και σίγουρα πρέπει να τις δοκιμάσετε!

Στο My morning skin care routine post (δες εδώ) χρησιμοποιούσα το gel καθαριστικό προσώπου της Bioten με εκχύλισμα κυδωνιού το οποίο ευτυχώς τελείωσε και λέω ευτυχώς διότι δεν με εντυπωσίασε. Καθάριζε σε ένα βαθμό, δεν έκανε σχεδόν καθόλου αφρό και δεν ένοιωθα αυτήν την έντονη καθαριότητα και αίσθηση φρεσκάδας μετά από τον καθαρισμό. Είναι ένα οικονομικό προϊόν, πιστεύω ότι ενδείκνυται για μικρότερες ηλικίες αν και σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος που έχει μικρότερη ηλικία… Για μια συσκευασία που χρησιμοποίησα ήταν οκ αλλά δεν θα το προτιμήσω ξανά.


Περνώντας στις καινούριες άδειες συσκευασίες και στην κατηγορία μαλλιών, τελείωσα την μάσκα μαλλιών από την  Orzene με μπύρα την οποία πρόσθεσα και στο post Good nBad Stuff (δες εδώ). Η μυρωδιά της είναι εκπληκτική!!! Ακόμα και τώρα που την έχω τελειώσει και έχω καθαρίσει την συσκευασία από υπολείμματα μυρίζει τόσο έντονα και τόσο υπέροχα! Είναι σε μορφή κρέμας όχι ιδιαίτερα παχύρρευστης, είναι για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και έχει αποτέλεσμα. Αφήνει τα μαλλιά πάρα πολύ μαλακά, η μυρωδιά μένει ακόμη και την επόμενη μέρα σε μικρό βαθμό βέβαια και είναι η μάσκα που θα ήθελα να έχω όλο το καλοκαίρι στο ράφι μου. Επειδή περιέχει μπύρα, ανοίγει λίγο το χρώμα των μαλλιών, τα δείχνει πιο λαμπερά και σίγουρα πρέπει να τη δοκιμάσετε!

Έχω πάντα ένα προϊόν για τα μαλλιά μετά το μπάνιο, πριν τα στεγνώσω και τους προηγούμενους μήνες χρησιμοποιούσα από την σειρά Elvive της Loreal το spray με αργινίνη. Είναι για εύθραυστα, αδύνατα μαλλιά, μπορείς να το ψεκάσεις ακόμα και στην ρίζα, το ίδιο έκανα και εγώ επιμένοντας στις άκρες όμως. Στεγνώνω τα μαλλιά μου με πιστολάκι και έχω παρατηρήσει διαφορά όταν το χρησιμοποιούσα και όταν δεν το χρησιμοποιούσα. Μαλακώνει τα μαλλιά, στην αρχή έστρωνε ωραία τις μπούκλες μου μετά όμως τίποτα το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα το προτείνω και καλό είναι να χρησιμοποιείται είτε ένα θερμοπροστατευτικό είτε ένα απλό leave in conditioner πριν από οποιοδήποτε εργαλείο θερμότητας.


Άρχισα να δοκιμάσω τις λακ από Wella και με έπεισαν για να συνεχίζω να τις αγοράζω ξανά και ξανά. Η συγκεκριμένη είναι για έξτρα εύκαμπτο κράτημα, είναι πολύ ωραία, δεν κολλάει τα μαλλιά, μην την χρησιμοποιήσετε από πολύ κοντά όμως γιατί τα δείχνει λες και είναι βρεγμένα. Την χρησιμοποιούσα κάθε μέρα, αντέχει αρκετά όχι όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκεί χρειάζεται ανανέωση.

Το καλοκαίρι πλησιάζει οπότε οι αντικυτταρυδικές και συσφικτικές κρέμες κάνουν την εμφάνιση τους. Τελείωσα από Mastic spa την Liposvelte cream με σοκολάτα. Αρχικά να πω πως δεν πιστεύω ότι ένα προϊόν τέτοιας κατηγορίας μπορεί να κάνει θαύματα από μόνο του. Σίγουρα χρειάζεται και γυμναστική και διατροφή αλλά βοηθάνε τέτοια προϊόντα. Μπορεί να μην δείτε άμεσο και έντονο αποτέλεσμα αλλά σε ένα βαθμό έχει. Το συγκεκριμένο έχει φοβερή μυρωδιά, δουλεύει σε μικρό βαθμό αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει λόγο τιμής. Δεν βγαίνει σε αυτή τη συσκευασία πλέον των 120 ml αλλά σε κυπελλάκι στα 150 ml και κοστίζει 26,80. Είναι πάρα πολλά τα χρήματα και σίγουρα υπάρχουν αντίστοιχα σε χαμηλότερες τιμές. Κυκλοφορεί βέβαια ως δώρο σε ένα περιοδικό, αν το πετύχετε δοκιμάστε το!


Για το τέλος έχω την μάσκα με φύκια και άργιλο από The Body Shop. Πολύ καλή μάσκα, σίγουρα θέλω να την πάρω σε κανονικό μέγεθος και μην ξεχάσετε να πατήσετε εδώ για ένα ολοκληρωμένο review.

Είχα δοκιμάσει ένα δειγματάκι από την ενυδατική κρέμα ημέρας της εταιρίας Body Farm και παρόλο που δεν βάζω τα δείγματα σε τέτοια post, είπα να το συμπεριλάβω. Είναι με νούφαρο, κράτησε για 3 χρήσεις και μου άρεσε συν το ότι είναι Ελληνική εταιρία οπότε σκέφτομαι να την δοκιμάσω σε κανονικό μέγεθος μόλις μου τελειώσουν αυτές που ήδη έχω. Αν την έχετε δοκιμάσει πείτε μου στα σχόλια!

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

24 comments:

  1. έχω δοκιμάσει τα πιο πολλά! το τζελ της bioten τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά για οικονομικό προϊόν δεν ήταν και άσχημο. Η μάσκα από le petit δεν μου ταίριαξε ΚΑΘΟΛΟΥ. την έχω στο μπάνιο και δεν ξέρω πότε θα την πετάξω ;Ρ μόνο χώρο πιάνει! Η μάσκα της orzene είναι ίσως η καλύτερη μάσκα σε σούπερ μάρκετ. Την αγαπώ :D. η elvive τελευταία με έχει απογοητεύσει με τα σαμπουάν της :/ Το συγκεκριμένο που έδειξες, το σαμπουάν του μου δημιουργεί ξηροδερμία οπότε φοβάμαι να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο. Φιλάκιααα :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα μου αρέσει που τα περισσότερα δικά μου αγαπημένα έχουν μπει στη δική σου λίστα με προϊόντα που δεν θα αγοράσεις ξανά! Τις μάσκες le petit τις λατρεύω και ίσως λίγο περισσότερο την orzene. Κρίμα που δεν σου ταίριαξε, σκέψου να την δώσεις στις μητέρα σου ή σε κάποια φίλη σου μην την κρατάς :p Από την ίδια σειρά της elvive δοκιμάζω τώρα τη μάσκα μαλλιών αλλά αν σου προκάλεσαν ξηροδερμία μην το ρισκάρεις.. Πολλά φιλιάαα :)

      Delete
    2. ούτε στη μαμά μου ούτε στην αδερφή μου ταίριαξε η μάσκα! τι να πεις :Ρ Μαλλιά είναι αυτά. χαχα :*

      Delete
    3. Έχεις δίκιο! Δε πειράζει αφού σου ταίριαξε η orzene που ειναι τελεια.. :)

      Delete
  2. Πολύ όμορφα empties , απο ολα αυτα εχω δοκιμασει μονο την λακ wella.. Φιλακια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ωραίες οι λακ της wella :) :)

      Delete
  3. Έχω δοκιμάσει μόνο το gel της Bioten απ' όλα αυτά! Εμένα μου άρεσε, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Η μάσκα από orzene και των the body shop θα είναι σίγουρα μελλοντικές αγορές μου! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για μια φόρα που το αγόρασα ήταν οκ, τίποτα το ιδιαίτερο όπως λες... Να τις δοκιμάσεις τις μάσκες, είναι και οι 2 πολύ ωραίες!! :)

      Delete
  4. Καλήμερα Αλεξάνδρα! Oι άδειες συσκευασίες είναι αγαπημένο μου θέμα γενικά γιατί όταν ένα προϊόν το έχεις τελειώσει έχεις και ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτό. Τη λακ wella έχω δοκιμάσει και από τη σειρά της L'oreal το σαμπουάν, όπου και μου άρεσαν!!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα! Δοκίμασε και το spray από την ίδια σειρά είναι πολύ ωραίο!! Καλή Μεγάλη Βδομάδα και σε εσένα :)

      Delete
    2. Καλά το spray το έχω στο μάτι....:)

      Delete
  5. Έχω δοκιμάσει τη λακ από wella και τη μάσκα la petit marseilais..Η λακ είναι αρκετά καλή..Η μάσκα δεν μου πολύ άρεσε.. Φιλάκια πολλά!! Καλό Πάσχα!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαι η δεύτερη που ακούω ότι δεν της άρεσε η μάσκα..εμένα μου άρεσε πολύ πάντως :p Η λακ είναι καλή αλλά τελειώνει γρήγορα...πολλά φιλιά, καλό πάσχα και σε εσένα :)

      Delete
  6. Ενδιαφεροντα τα empties σου! Μονο τη μασκα Le petit εχω δοκιμασει, ειναι αρκετα ελαφρια και αυτο το καταλαβαινεις οταν βλεπεις ποσο ευκολα ξεβγαζεται. Σα μασκα δε ειδα να προσφερει πολλα, αλλα την χρησιμοποιησα περισσοτερο σαν conditioner σε σχεδον καθημερινη βαση και με αφησε αρκετα ικανοποιημενη. Φιλια και καλο πασχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον είμαι από τις λίγες που της αρέσουν οι μάσκες την Le petit..εμένα μου φάνηκε να κάνει δουλειά και δεν ξεβγάζεται τόσο εύκολα όσο μια κρέμα πχ. Πάντως και εγώ την χρησιμοποιούσα μέρα παρα μέρα γιατί πάντα βάζω μάσκα στα μαλλιά μου! Καλό Πάσχα και φιλιά :)

      Delete
  7. εχω δοκιμασει την λακ,οκ καλη ηταν και προσφατα δοκιμασα κι εγω την κρεμα ημερας απο την Body Farm και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα!! βλεπω συνεχως πολυ θετικα σχολια για την μασκα μαλλιων της Orzene οποτε σιγουρα θα την δοκιμσω κι εγω!! τσεκ τα δικα μου empties αν θες! φιλιαα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλω να δοκιμάσω περισσότερα προϊόντα από body farm γιατί φαίνεται μια καλή εταιρία! Να τη δοκιμάσεις την μάσκα είναι φοβερη! Φυσικά και θα τσεκάρω τα δικά σου empties! Πολλά φιλια :)

      Delete
  8. http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/march-empties.html

    ReplyDelete
  9. Πολύ αναλυτικό ποστ.Η μάσκα μαλλιών από le petit marseiliais(το σκότωσα;) είναι πολύ καλή όντως!Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο Blog μου:* Καλό Πάσχα
    http://symboulesomorfias.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια χαρά το έγραψες! Φυσικά και θα το επισκεφτώ :)

      Delete
  10. θα χαρώ να σε δω στο Blog Μου

    ReplyDelete

Instagram