February Empties


Ένας ωραίος μήνας πέρασε, άλλος ένας με απεριόριστη κατανάλωση στα προϊόντα περιποίησης που φυσικά κάποια έφτασαν στο τέλος τους με θετικές και αρνητικές εντυπώσεις.



 Δεν συνηθίζω να δείχνω σαμπουάν και κρέμες γιατί  συνήθως όλα κάνουν την δουλειά τους ή μερικά  περνάνε αδιάφορα, όταν όμως κάποιο τραβάει την  προσοχή μου πρέπει να γραφτεί. Τον προηγούμενο  μήνα, χρησιμοποίησα το σαμπουάν της  Garnier με grapefruit το οποίο έχει πολύ ωραία  μυρωδιά, είναι αρκετά τονωτικό και καθαρίζει σε  βάθος δηλαδή καλύτερα από τα υπόλοιπα της ίδιας  εταιρίας. Δεν περιέχει σιλικόνη, parabens και το  σημαντικότερο το οποίο πρέπει να σημειωθεί, είναι  κατά 90% βιοδιασπώμενο. Σίγουρα το προτείνω, να  το δοκιμάσετε!



Επόμενο, ένα αγαπημένο  spray μαλλιών το οποίο αγοράζω για δεύτερη φορά, είναι της Loreal από την σειρά Elvive, ένα conditioner που δεν ξεβγάζεται για βαμμένα μαλλιά. Δεν έχω βαμμένα μαλλιά αλλά με έχει αφήσει ικανοποιημένη οπότε δεν πήρα άλλη σειρά. Πάρα πολύ καλό, είχα δοκιμάσει και της pantene αλλά αυτό είναι μακράν καλύτερο! Έχει 4 ευρώ, μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα hondo center, στο Περιστέρι υπάρχει σίγουρα και αξίζει αρκετά!





 Άλλο ένα Bioderma έφτασε στο τέλος του, το  συγκεκριμένο είναι στα 100ml όμως συμφέρει  περισσότερο η μεγάλη συσκευασία των 500ml.  Βγάζει όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπο, την  αδιάβροχη μάσκαρα με λίγο τρίψιμο παραπάνω,  αρκετά φιλικό στην επιδερμίδα και όποιος δεν το  έχει δοκιμάσει δεν έχει ανακαλύψει την ευκολία  του ντεμακιγιάζ.





Όποιοι με ακολουθούν στο facebook, σίγουρα θα είχαν δει ότι είχα πετύχει την προσφορά 1+1 δώρο στο γαλάκτωμα σώματος της Garnier και φυσικά το είχα πάρει. Είναι γαλάκτωμα επανόρθωσης 7 ημερών με άρωμα shea butter. Μαλακώνει την επιδερμίδα, έχει ωραίο άρωμα, απλώνεται εύκολα και είναι ένα προϊόν που επέλεξα ξανά γιατί είναι αρκετά καλό!




 Τελευταίο προϊόν, είναι οι ταινίες  αποτρίχωσης προσώπου από την Veet.  Πήρα την μεγάλη συσκευασία που είναι  πιο οικονομική η οποία περιέχει 40  ταινίες και 4 μαντηλάκια. Είχαν  αποτέλεσμα, αποτρίχωναν καλά, όχι  όμως στο 100% αλλά μου έβγαλαν και  αυτές σπυράκια. Λέω και αυτές επειδή  στα προηγούμενα empties σας έδειξα τις  ταινίες της strep που το αποτέλεσμα  ήταν όχι τόσο καλό όσο της veet αλλά  και πάλι μου είχαν βγάλει σπυράκια  (δες το άρθρο εδώ). Μου έχουν μείνει 2  ταινίες, δεν ξέρω αν θα τις χρησιμοποιήσω αλλά σίγουρα δεν θα τις πάρω ξανά.

                              Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

25 comments:

  1. Ωραιότατα τα empties σου! Από τα παραπάνω έχω δοκιμάσει μόνο το νεράκι καθαρισμού της Bioderma! Πολλά πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω οι περισσότερες έχουμε δοκιμάσει το bioderma :)

      Delete
  2. το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το έχω προσέξει καν να σου πω την αλήθεια. Αλλά τώρα που το είπες θα το δοκιμάσω. Χα χα!! φιλιάαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ δεν το είχα προσέξει μέχρι που το έφερε η μητέρα μου..πολύ καλό να το δοκιμάσεις! :)

      Delete
  3. To conditiioner της Loreal δεν το έχω ξαναδεί αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν το έχει σε πολλά καταστήματα για αυτό αλλά κάνει πολύ καλή δουλεια! :)

      Delete
  4. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου φιλακια :)

    ReplyDelete
  5. Όμορφο post! το σαμπουάν πολύ ενδιαφέρον. Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

    ReplyDelete
  6. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου ^^ γενικα η garnier μου ταιριαζει πολυ, αγαπω πολλες σειρες της αλλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει σιγουρα θα το δοκιμασω!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγω τελευταια δοκιμάζω πολύ την garnier και μου αρέσουν αρκετά μερικά προϊόντα της! Να το δοκιμάσεις, είναι πολύ καλό! :)

      Delete
  7. Οι αποτριχωτικές ταινίες ποτέ δε με βόλευαν αν και έχω δοκιμάσει μία φορά αυτές τις veet που αναφέρεις..
    Ωραία emtpies πάντως :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι χρησιμοποιείς εσύ για αποτρίχωση προσώπου, γιατί και εμένα οι ταινίες δεν μου ταίριαξαν ούτε στο ελάχιστο!

      Delete
  8. To Bioderma το λατρεύω και υπάρχει και στα δικά μου empties εις τριπλούν αυτή τη φορά! :-D Το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν το έχω δοκιμάσει και πραγματικά μου κίνησες την περιέργεια! Θα το τσεκάρω σίγουρα! Εδώ θα βρεις και τα δικά μου empties των -αρκετών- τελευταίων εβδομάδων! http://martinakappa.blogspot.gr/2015/03/to-last-drop-edit-02.html Να έχεις ένα όμορφο βράδυ! Φιλιά πολλά, Μαρτίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Μαρτινα! χαχα εγώ μόνο ένα bioderma αυτή η φορά αλλα σιγουρα ακουλουθουν και αλλα!! :) Το σαμπουαν να το τσεκαρεις ειναι ωραιο. Πολλα πολλα φιλια!

      Delete
  9. To Bioderma δεν θα λείπει ποτέ και απο τα δικά μου empties !!! Πολλά φιλιά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα και εμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα θα βρίσκετε εκεί! :) Φιλιαα

      Delete
  10. Και εγώ όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αποτριχωτικές ταινίες κάποια σπυράκια τα έχω βγάλει! Σε μένα ταίριαξαν καλύτερα οι strep αλλά για να έχουν καλό αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες θέλουν να είναι πολύ μακριές οι τριχούλες ενώ οι veet πιάνουν και κάποιες μικρότερες! Να δοκιμάσεις και την μέθοδο της κλωστής! Εγώ αυτό κάνω τώρα εδώ και καιρό και έχω γλυτώσει τους ερεθισμούς του δέρματος! Πολύ ωραίο post!!! :D
    Τάνια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυστυχώς και οι ταινίες και η κλωστή μου έχουν βγάλει σπυράκια..έχω απογοητευτεί τελείως. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις και τα καλά σου λόγια Τάνια :)

      Delete
  11. Χαίρομαι να βλέπω παντού το Bioderma! :D Μου άρεσε το ποστ σου που ήταν σύντομο, γιατί όσο και αν είναι απολαυστικά τα μεγάλα ποστ με άδεια προϊόντα, όταν έρθει η ώρα να αφήσεις σχόλιο δεν ξέρεις που να επικεντρωθείς και από που να αρχίσεις! Φιλιά :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα συμφωνώ! Για αυτό προτιμάω να γράφω για τα μηνιαία empties post που τελειώνω περίπου 4-5 το μήνα. Μου έχει τύχει και εμενα να θέλω να σχολιάσω ένα post που έχει μεγάλη έκταση και να μην ξέρω τι να πρωτογράψω! Φιλιααα

      Delete
  12. Εμένα το γαλάκτωμα της garnier δεν μου ταίριαξε καλά. Το bioderma αγαπημένο όμως. Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και ιδικά αυτό με την aloe vera!! Bioderma, κλασσική αξία πλέον φιλιααα :)

      Delete
  13. η κρέμα σώματος είναι υπέροχη, τη χρησιμοποίησα πριν από καποιο χρονικό διάστημα και την λάτρεψα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι είχα διαβάσει το post που ειχες κάνει! :) :)

      Delete

Instagram