My Morning Skincare Routine


Η πρωινή περιποίηση προσώπου είναι ένα βασικό στάδιο που δεν παραλείπεται ποτέ, είναι η βάση μου για το μακιγιάζ αλλά φυσικά και για ένα καθαρό δέρμα.

Λατρεύω τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, θα μπορούσα να αγοράσω συνέχεια και συνέχεια, η ρουτίνα μου αλλάζει συχνά γιατί σπάνια θα αγοράσω το ίδιο προϊόν 2 συνεχόμενες φορές, εκτός και αν μου αρέσει πολύ!


Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ 4 προϊόντα καθημερινά, τα περισσότερα είναι καινούρια και ξεκινάω με το πρώτο το οποίο είναι το gel καθαρισμού από τη  Bioten. Με εκχύλισμα κυδωνιού για κανονικό/μεικτό δέρμα, έχει πολύ ωραία μυρωδιά και είναι αρκετά οικονομικό. Τώρα αν κάνει τη δουλειά του… θα έλεγα έτσι κι έτσι. Δεν κάνει αφρό, εντάξει καθαρίζει μιας και είναι προϊόν καθαρισμού αλλά δεν πλησιάζει ούτε το gel της Avene ούτε της Aknicare που χρησιμοποιούσα. Θα το πρότεινα για μια αρκετά οικονομική λύση, αν και πιστεύω ότι για λίγα χρήματα παραπάνω μπορείτε να πάρετε κάτι πολύ καλύτερο. Έχει όμως ένα φοβερό αρνητικό.. Κάθε φορά πέφτει μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να σπαταλάτε το προϊόν. Πρέπει να αλλάξουν την συσκευασία του, είτε να κάνουν μικρότερο στόμιο είτε πιο σκληρή την συσκευασία για να μην πέφτει τόσο πολύ ποσότητα!

Λοσιόν δεν χρησιμοποιούσα ποτέ, αποφάσισα να την εντάξω στην καθημερινή περιποίηση όμως και δηλώνω εξαρτημένη! Χρησιμοποιώ της Garnier με εκχύλισμα σταφυλιού και για πρώτη λοσιόν που δοκιμάζω είναι πολύ καλή. Ωραίο άρωμα, δροσίζει και τονώνει την επιδερμίδα όπως αναφέρεται στη συσκευασία και αποτελεί μια καλή βάση για την ενυδατική κρέμα. Θα την χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους και μετά θα αγοράσω άλλη, οπότε αν έχετε κάποια αγαπημένη να μου το γράψετε στα σχόλια.


Η πρώτη ενυδατική κρέμα που δοκιμάζω της Vichy είναι η Aqualia Thermal και με λίγες μόνο λέξεις θα μπορούσα να πω ότι με έχει αφήσει ικανοποιημένη. Ενυδατώνει σε αρκετά καλό βαθμό την επιδερμίδα, έχει πλούσια υφή και η συγκεκριμένη είναι για ξηρές επιδερμίδες. Άνετα θα μπορούσα να την πάρω ξανά μόνο που την επόμενη φορά θα έπαιρνα για άλλο τύπο επιδερμίδας γιατί μου κάθεται λίγο βαριά αυτή για ξηρές επιδερμίδες (μου την είχαν φέρει δώρο τα Χριστούγεννα, δεν παίρνω από μόνη μου κρέμες για λάθος τύπο επιδερμίδας :p)


Για το τέλος, ένα προϊόν για την ακμή που έχω αναφέρει ξανά στο blog, μαζί με όλη την σειρά της Aknicare, δες εδώ. Είναι το Skin Roller, μια λοσιόν που εφαρμόζεται τοπικά στα σπυράκια και έχει ως στόχο να τα εξαφανίζει. Είναι η δεύτερη φορά που το αγοράζω και δυστυχώς μου τελειώνει… το βάζω πάντα στα καινούρια ¨μεγάλα¨ σπυράκια που εμφανίζω και όντως τα προλαμβάνει και μειώνει την ένταση τους. Αν ψάχνετε ένα τέτοιο προϊόν δοκιμάστε το και παραγγείλετε το από ηλεκτρονικό φαρμακείο γιατί από κανονικό είναι ακριβό!

Αν κάνετε ένα παρόμοιο post είναι σίγουρο ότι θα το δω, μιας και λατρεύω να διαβάζω για προϊόντα περιποίησης προσώπου! Ποια έχετε εντάξει εσείς στη καθημερινή σας περιποίηση;

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

16 comments:

  1. ούτε εμένα με ενθουσίασε το τζελ καθαρισμού bioten..δεν κάλυπτε τις...καθαριστικές μου αναγκες!χιχι

    ReplyDelete
  2. Παντα εχω κατι απο την garnier την αγαπω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει μερικά αρκετά καλά προϊόντα! <3 garnier!

      Delete
  3. Πολύ ενδιαφέρον το skinroller της aknicare!! Θα μπει στη wishlist μου :) xoxo

    ReplyDelete
  4. Πολύ μου αρέσει η πρωινή ρουτίνα!! Από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς δεν έχω δοκιμάσει κανένα!! Θέλω να δοκιμάσω την κρέμα της vichy και το skin roller της Aknicare!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να τα δοκιμάσεις, είναι πολύ καλά και τα δυο!! :) :)

      Delete
  5. Η λοσιόν της Apivita είναι πολύ καλή! Τουλάχιστον εγώ αυτή χρησιμοποιώ τελευταία και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τo gel της Bioten το χρησιμοποιούσα παλιότερα και θεωρώ πως για έναν πρωινό απλό καθαρισμό ειδικά για μικρές ηλικίες είναι καλό. Πάντως δεν είχα θέμα με το στόμιο απ'όσο θυμάμαι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι συμφωνώ, για μικρότερες ηλικίες είναι καλύτερο! Θα τη δοκιμάσω τη λοσιόν της Apivita! Ίσως εγώ το πίεζα παραπάνω τι να πω..αλλά χαλούσα πολύ ποσότητα που δεν χρειαζόταν!

      Delete
  6. αγαπώ γκαρνιερ όσο για τη μπιοτέν θα συμφωνήσω για το στόμιο!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει! Μπράβο βρε Χαρά..πρέπει να φτιάξουν το στόμιο! :)

      Delete
  7. To skinroller φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.Θα το αναζητήσω σίγουρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το τσεκάρεις, είναι καλό! :)

      Delete
  8. πολύ ωραίο ποστ! εγώ βεβαια το είχα βολευτεί το καθαριστικό της garnier! μου άρεσε να το χρησιμοποιώ μέσα στο μπάνιο! όσο για το skintoller νομίζω θα το δοκιμάσω όταν μου τελειώσει αυτό από lierac που έχω =) ευχαριστούμε πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ και εγώ πολύ όμορφη! :) Νομίζω σε όλες έκανε εντύπωση το skinroller! Φιλιά xxx

      Delete

Instagram