Drama Eyebrows


Εφόσον αποφάσισα να πηγαίνω σε επαγγελματία για το σχηματισμό φρυδιών είπα γιατί όχι να μην ολοκληρώσω το αποτέλεσμα με ένα προϊόν για τα φρύδια. Επειδή όμως εγώ έχω από μόνη μου αρκετά πυκνά φρύδια χρειαζόμουν ένα προϊόν με ήπιο αποτέλεσμα ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο και πλήρως ζωγραφισμένο.

Και βρήκα το κατάλληλο! 

Μιλάω για το Browdrama της Maybelline, η λεγόμενη μάσκαρα φρυδιών. Βγαίνει σε 3 αποχρώσεις, εγώ πήρα την πιο σκούρα, dark brown, και ταιριάζει τέλεια με το χρώμα φρυδιών μου.


Το βουρτσάκι της είναι λεπτό στην αρχή και παχύ στο τέλος, βολεύει αρκετά αν και μαζεύει λίγο περισσότερο από όσο πρέπει προϊόν στο πάνω μέρος (όπως εξάλλου κάνει και μια μάσκαρα για τις βλεφαρίδες) παρόλα αυτά είναι μια χαρά.

Η σύνεση του είναι gel ώστε να σταθεροποιεί τις τρίχες χωρίς να τις κολλάει αρκετά, στεγνώνει γρήγορα, δεν μουτζουρώνει αν τρίψετε τα φρύδια σας, δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα και δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα που δίνει το μολύβι φρυδιών.

Η τιμή του είναι αρκετά καλή, στα 5-6 ευρώ και η ποσότητα του είναι 7.6 ml.

Ελπίζω στη φωτογραφία να φαίνεται καλά η διαφορά του φρυδιού με το προϊόν και χωρίς αυτό. Το συνιστώ για όσες θέλουν ένα ήπιο, γρήγορο, φυσικό αποτέλεσμα και χωράει και εύκολα στην τσάντα!




                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

12 comments:

  1. Έχω την μεσαία απόχρωση και την έχω λατρέψει! <3 Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. τέλειο αποτέλεσμα!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Θέλω πάρα πολύ να την δοκιμάσω και συνέχεια ξεχνάω να την αγοράσω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την επόμενη φορά να το θυμηθείς γιατί αν σου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια σίγουρα θα σου αρέσει και το προϊόν! :)

      Delete
  4. Αλεξ μου θελω ενα προιον με το οποιο θ μπορω να δωσω και σχημα στ φρυδια μ εκτος απο το να τα γεμιζω !!θα μ κανει αυτο τ προιον ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν έχεις λεπτά φρύδια και πχ θέλεις να τα παχύνεις όχι δεν σου κάνει, σε αυτήν την περίπτωση να επιλέξεις μολύβι φρυδιών. Το συγκεκριμένο προϊόν δίνει λίγη περισσότερη ένταση στα φρύδια σου, μπορείς να καλύψεις κενά, σταθεροποιεί τις τρίχες ώστε να μην φεύγουν και το δείχνει λίγο πιο πλούσιο. Φυσικό αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για φρύδια που δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα. Ελπίζω να σε κάλυψα, ότι άλλο θες άφησε μου ξανά σχόλιο! :)

      Delete
  5. Πήρα πρόσφατα σχετικά κι εγώ τη μεσαία απόχρωση και όσο την έχω δοκιμάσει μου αρέσει αρκετά! Πάντως εσένα τα φρύδια σου φαίνονται πολύ καλοσχηματισμένα και πυκνά (όμαρφα πυκνά εννοώ φυσικά) οπότε και να μην βάλεις κάτι δεν νομίζω να φαίνεται άσχημα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι έχω αρκετά καλοσχηματισμένα και πυκνά, ευτυχώς! μου αρέσουν πολύ! Το προϊόν το χρησιμοποιώ κυρίως βράδυ όταν βγαίνω γιατί όπως είπες και την ημέρα δεν φαίνονται άσχημα! :)

      Delete
  6. Έχεις υπέροχα φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια!!! Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, πολλά φιλιά!!

    ReplyDelete

Instagram