Facial Cleansers


 Επενδύω τελευταία αρκετά στην περιποίηση προσώπου, δοκιμάζω καινούρια προϊόντα, σταματάω παλιά και αναζητώ τα  κατάλληλα για το δέρμα μου.

Μια με δυο φορές την βδομάδα κάνω ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, χρησιμοποιώντας κυρίως 3 προϊόντα.

Πείτε μου αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και πως σας φάνηκε!




Ένα καλό gel καθαρισμού που ειδικεύεται στη ακμή είναι της Aknicare το  cleanser, το έχω επισημάνει ξανά σε post (δείτε όλη την σειρά Aknicare εδώ). Είναι καλό για πρόσωπα με ακμή, καθαρίζει αρκετά καλά και αξίζει μια δοκιμή σίγουρα!



Για πρώτη φορά δοκίμασα το scrub Pure Active της Garnier. Παίρνει άριστα μόνο και μόνο για την μυρωδιά! Περιέχει εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ, ρόδι και μυρίζει ακριβώς αυτό τόσο στο μπουκάλι όσο και στο πρόσωπο ειδικά αν το αφήσετε για 1-2 λεπτά! Έχει πολύ μικρούς κόκκους, δεν γδέρνουν το δέρμα αντίθετα το καθαρίζουν τόσο πολύ που το νιώθεις. Είναι τρομερό και θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ καθημερινά μιας και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.




Είχα πάρα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω μια μάσκα προσώπου οπότε είπα να ξεκινήσω ξανά δοκιμάζοντας μια της Apivita. Την βρήκα σε καλή τιμή σε ηλεκτρονικό φαρμακείο γύρω στα 7 ευρώ. Είναι η μπλε συσκευασία με θαλάσσια λεβάντα. Είναι άσπρη, η σύσταση της είναι αρκετά ελαφριά και αφήνει μια ωραία δροσιά στο πρόσωπο. Την εφαρμόζω για περίπου 5-10 λεπτά, είναι καλή αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω άλλη μόλις μου τελειώσει γιατί ποτέ δεν μένω στο ένα προϊόν!





Μετά από όλη αυτήν την περιποίηση που την κάνω πριν κοιμηθώ νοιώθω τόσο καθαρό το πρόσωπο μου σε σημείο που να μην το έχω ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση!

Προτείνετε μου μάσκες και scrub για επόμενες αγορές!


                Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

9 comments:

  1. το καθαριστικο απο aknicare το έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πολύ!Και το scrub μυρίζει τέλεια!!και είναι ένα καλό scrub αλλα δεν αρκεί μόνο του για να καθαρίζει μακιγιάζ δυστυχώς!Σε συνδυασμό είναι σίγουρα τέλειο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για αφαίρεση μακιγιάζ..ως ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα! Πάντως ως scrub είναι πολύ καλό! :)

      Delete
  2. Την συγκεκριμένη μάσκα της apivita δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά την έχω στην λίστα μου :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόλις την δοκιμάσεις, περιμένω εντυπώσεις!! :)

      Delete
  3. το scrub της garnier είναι τέλειο, από τα αγαπημένα μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω θα γίνει και δικό μου αγαπημένο!! :)

      Delete
  4. Ναι πρέπει να το δοκιμάσεις! Νομίζω θα σου αρέσει!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! :)

    ReplyDelete
  5. Αυτή η μάσκα είναι υπέροχη! Για μένα είναι από τις καλύτερες για ενυδάτωση!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από τις καλύτερε ε; Ωραια! Ναι και εμένα μου άρεσε :)

      Delete

Instagram