iHerb Haul + Giveaway


Είχα βάλει στο μάτι τα Real Techniques εδώ και πάρα πολύ καιρό! Μιας και άρχισα να κάνω αγορές από το διαδίκτυο φυσικά το πρώτο site που σκέφτηκα ήταν το iHerb! Όσοι έχετε παραγγείλει από εκεί σίγουρα θα έχετε κολλήσει..έχει πολύ ωραία προϊόντα!

Από τα υπέροχα real techniques είπα να δοκιμάσω πρώτα τα πινέλα προσώπου, λες και δεν ήξερα ότι θα μου αρέσουν, οπότε πήρα το stippling brush για να εφαρμόζω το make up, powder brush για πούδρα, expert face brush για κοψίματα και το blush brush για ρουζ. Η έτσι τουλάχιστον σκέφτηκα να τα χρησιμοποιήσω…


Τα υπόλοιπα ήταν προϊόντα από την elf μια αρκετά γνωστή οικονομική εταιρία που ήθελα αρκετά να δοκιμάσω και από ότι φαίνεται θα παραγγείλω και άλλα!!

Αρχίζω με το αγαπημένο duo, contouring blush & bronzing powder, και η πρώτη εντύπωση που μου έκανε είναι ότι για τα χρήματα του ήταν αρκετά καλό! Τουλάχιστον στην εμφάνιση καθώς είχε ένα μεγάλο καθρέπτη μέσα ενώ συνήθως σε οικονομικά προϊόντα δεν περιμένουμε και την τέλεια συσκευασία..

Next, long-lasting eyeshadow στη απόχρωση Festivity ένα ωραίο μοβ χρωματάκι. Έχω βρει ότι οι σκιές σε τέτοια μορφή με βολεύουν πολύ για ένα γρήγορο μακιγιάζ γιατί απλώνονται πιο εύκολα και με το χέρι από ότι οι σκιές σε σκόνη.

Ένα lip stain, υγρό κραγιόν σε μορφή στυλό σε σκούρα απόχρωση πάντα και ένα υγρό eyeliner δεν θα μπορούσαν να λείψουν σίγουρα! Ήταν έρωτας με πρώτη ματιά… ελπίζω και με την πρώτη δοκιμή!

Αφού πήρα 2 προϊόντα για τα μάτια είπα να ολοκληρώσω το look με μια mascara, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό που πήρα μια τόσο οικονομική μάσκαρα..θα δείξει. Είναι η eye enhancing με αρκετά ωραίο, ιδιαίτερο βουρτσάκι που δεν έχω δοκιμάσει ξανά.


Τελευταίο από την elf είναι ένα πινέλο το Fan Brush, το οποίο σκέφτηκα ότι θα ήταν αρκετά  ωραίο και βολικό για να απλώνω το highlighter.


Αυτά ήταν όλα τα προϊόντα που αγόρασα, πείτε μου στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή αν θα σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε!

Και τώρα ο μικρός διαγωνισμός που υποσχέθηκα… επειδή καταλάθος παρήγγειλα 2 πινέλα Fan Brush της Elf είπα γιατί όχι το ένα από τα δύο να το δώσω σε εσάς!

Συμπληρώστε την φόρμα για να πάρετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο οποίος ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο και λήγει την Παρασκευή στις 18 Οκτωβρίου. 

Μόνος υποχρεωτικός όρος είναι να γίνετε μέλος στο blog μου μέσω GFC.

a Rafflecopter giveaway

Καλή επιτυχία!!



                   Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

23 comments:

  1. Με γειά σου !!! Αγαπάω το iherb !!!Δεν εχω δοκιμάσει κανένα από τα συγκεκριμένα !!! φιλιά !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ το αγάπησα!!! ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά! :*

      Delete
  2. Υπέροχες αγορές!! τα real techniques θέλω να τα πάρω αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει!! Ευχαριστούμε για το δώρο!Φιλιάαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όποτε σου δοθεί η ευκαιρία να τα πάρεις γιατί πραγματικά αξίζουν! φιλιααα! :)

      Delete
  3. Δεν έχω τίποτα από αυτά!!Αν και έχω τις απομιμήσεις κάποιων πινέλων από αυτά!και είναι πολύ καλές άρα φαντάζομαι πόσο τέλεια είναι κι αυτά από RT!
    Με γειαα!!!και ευχαριστούμε για το δωράκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι αρκετά καλά ναι αλλά και μερικές απομιμήσεις πρέπει να είναι καλές γιατί οχι! :) :)

      Delete
  4. Ομορφα τα πραγματακια σου, να τα χαρεις!
    Ευχαριστουμε για το δωρο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία! :)

      Delete
  5. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :) :)

      Delete
  6. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο...Ευχαριστούμε για το giveaway ;)

    ReplyDelete
  7. τέλεια προϊόντα (http://allbeautytalks.wordpress.com)

    ReplyDelete
  8. ευχαριστούμε για το υπέροχο δωράκι!!!!

    ReplyDelete
  9. έχω δοκιμάσει ένα ρουζ και μία σκιά ματιών απο την elf πραγματικά είναι καλά απλά λίγο τα χρώματα μου είχαν φανεί πολύ πιο απαλά απο αυτά που προτιμώ--- σημείωσε εχω αρκετά μελαχρινό δέρμα--- η ποιότητά τους όμως ήταν πολύ καλή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ίδιο παρατήρησα και εγώ με το ρουζ της elf καθώς έχω και εγώ σκούρο δέρμα! Την επόμενη φορά θα προτιμήσω κάποια πιο σκούρα απόχρωση για να δω αν έχει καλύτερη απόδοση! Φιλιά! :)

      Delete
  10. υπέροχα! έχω δοκιμάσει λίγα πράγματα πο elf αλλά τπτ απο αυτά που πήρες , αυτό το 2ο με ρουζ και μπρόνζερ φαίνεται πολυ καλό !! ευχαριστούμε πολυυ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Χαρά! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Αυτό το διπλό από την elf είναι πρακτικό και περισσότερο μου αρέσει το μπρόνζερ! :)

      Delete

Instagram