#GET Rid Of Acne


Όλοι έχουμε εμφανίσει κάποιο ενοχλητικό σπυράκι το οποίο προσπαθούμε να καλύψουμε καθημερινά για να μην φαίνεται ή μερικές φορές είναι τόσο μεγάλο που ούτε το make up δεν μπορεί να το καλύψει ολοκληρωτικά. 

Ανήκω στην κατηγορία των ατόμων που έχουν ήπια ακμή, αν και ξεκίνησα με αρκετή ευτυχώς κατάφερα να την μειώσω. Το πρώτο βήμα ήταν η επίσκεψη στον δερματολόγος ή μάλλον δερματολόγους, όπου μέσω διαφόρων προϊόντων μειώθηκε αρκετά και πλέον χρησιμοποιώ προϊόντα του εμπορίου-φαρμακείου. Τα τελευταία που χρησιμοποιώ και μου άρεσαν αρκετά είναι της AcniCare.

Θα έχω όλα τα links στο τέλος, καθώς τα αγόρασα από ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Αρχίζω με το gel καθαρισμού (AkniCare cleanser) το οποίο χρησιμοποιώ πρωί, βράδυ αλλά και ενδιάμεσα στην μέρα όταν δεν νοιώθω την επιδερμίδα μου και τόσο καθαρή. Είναι καλό για καθημερινή χρήση, έχει ήπια μυρωδιά και προσφέρει βαθύ καθαρισμό.

Το βράδυ χρησιμοποιώ την AkniCare cream οποία είναι μια κρέμα που βοηθάει στο να μειωθούν τα σπυράκια ή το ‘’φούντωμα’’, δεν τα εξαφανίζει από την μια στιγμή στην άλλη αλλά σίγουρα τα βοηθάει. Την εφαρμόζω πριν τον ύπνο και αφού έχω κάνει καλό καθαρισμό προσώπου, για να έχει περισσότερα αποτελέσματα.

Για το τέλος άφησα το καλύτερο, το οποίο μου είχε συστήσει αρχικά ο δερματολόγος μου, έτσι και έμαθα την εταιρία. Αφού είχε τελειώσει αποφάσισα να το αγοράσω ξανά και να το συνδυάσω με την υπόλοιπη σειρά. Περιέχει 5 ml τα οποία φαίνονται λίγα αλλά αρκούν για τοπικά σπυράκια. Είναι το AcniCare skin roller, ένα διάλυμα το οποίο εφαρμόζετε τοπικά στα σπυράκια και τα βοηθάει να εξαφανιστούν. Το εφαρμόζω 2-3 φορές την μέρα τοπικά σε μεγάλα σπυράκια και όντως παρατηρώ μείωση. Συνιστώ να το αγοράσετε αν το βρείτε σε προσφορά γιατί είναι ακριβό για τα mL που περιέχει.


Αυτή είναι η καινούρια μου καθημερινή ρουτίνα για καθαρισμό προσώπου από την ακμή, γράψτε μου στα σχόλια αν έχουμε κοινή γνώμη για κάποιο από αυτά ή ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε εσείς!



Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



6 comments:

  1. Το σαπουνάκι αυτό το είχα και γω!!Αρκετά καλό και οικονομικό!Τώρα χρησιμοποιώ της Avene που είναι κι αυτό πολύ πολύ καλό!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ έχω τελειώσει 2 τις Avene και είπα να δοκιμάσω αυτό!! Και τα δυο πολύ καλά! :)

      Delete
  2. Πιο παλιά χρησιμοποιούσα το καθαριστικό και την κρέμα και όντως είχα δει διαφορά..
    Τα τελευταία χρόνια μου δίνουν άλλες κρέμες αλλά το roller ίσως το δοκιμάσω :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φαντάζομαι ο δερματολόγος σου δίνει άλλες κρέμες...ναι να το δοκιμάσεις! Πολύ καλό! :)

      Delete
  3. Την εταιρεία αυτή την έμαθα κι εγώ από τον δερματολόγο μου!! Μου είχε συστήσει το Cleancare της Synchroline με το οποίο βοηθήθηκα πολύ σε μία έξαρση ακμής που είχα στα 25 μου... Τώρα πήρα και το Acnicare το οποίο είναι κι αυτό πολύ καλό!! Έχεις δοκιμάσει ίσως την τύπου BB της εταιρείας?? Την έχω δει αλλά το σκέπτομαι... :) xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι όντως είναι καλό!! Την έχει πάρει κάπου το μάτι μου την BB αλλά όχι δεν την έχω δοκιμάσει..
      Να σου πω την αλήθεια βολεύομαι αρκετά με τα make up! :)

      Delete

Instagram