Summer Series: Body Hydration


Αρκετά πράγματα το καλοκαίρι μας στερούν την απαλή και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Ο ήλιος, η αλμύρα, και η συχνή γυναικεία φροντίδα ποδιών ξεραίνουν το δέρμα, το κάνουν να ξεφλουδίζει, κοκκινίζει συχνά από το κάψιμο...και γενικότερα δίνουν μια άσχημο όψη. Για αυτό η ενυδάτωση του πρέπει να γίνετε συχνότερα το καλοκαίρι και σε μεγαλύτερο βαθμό!
Μετά από οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιώ το λαδάκι της Johnsons baby με aloe vera το οποίο θρέφει το δέρμα και είναι το πρώτο στάδιο για απαλότητα και ενυδάτωση.

Για μία αρκετή στρώση ενυδάτωσης στη συνέχεια χρησιμοποιώ τα αρκετά γνωστά body butters από The Body Shop. Το συγκεκριμένο είναι με άρωμα φράουλα, μυρίζει απίστευτα και φυσικά προσφέρει φουλ ενυδάτωση. Δεν συνιστώ την εφαρμογή όμως του πριν βγείτε έξω διότι με τον ήλιο γίνετε αρκετά λιπαρό και δεν απορροφάτε καθόλου εύκολα! Μιας και είναι butter, η σύσταση του είναι αρκετά παχιά, όχι τόσο εύκολο όσο οι lotions για να απλωθεί αλλά ούτε και δύσκολο. Ιδικά τώρα το καλοκαίρι μαλακώνουν κιόλας..


Τέλος, πριν βγω έξω πάντα προσπαθώ να θυμηθώ να βάλω μια body lotion, αυτή με αγαπημένο άρωμα για φυσικά extra ενυδάτωση! Αυτή που δείχνω σε αυτό το post είναι από The body shop, με φοβερό άρωμα ροδάκινο. Τσεκάρεται και το προηγούμενο post με αγαπημένες καλοκαιρινές μυρωδιές εδώ!



Μετά την θάλασσα ή την αρκετή έκθεση στον ήλιο είναι καλό να χρησιμοποιούμε μια ιδική κρέμα όπως είναι οι after sun, όμως εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ το γαλάκτωμα επανόρθωσης  της Garnier με shea butter. Μυρίζει πολύ ωραία, είναι πολύ απαλό στο δέρμα, απορροφάται άμεσα και προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς.  Το πέτυχα σε προσφορά 1+1 δώρο και είπα να το δοκιμάσω!







Το καλοκαιράκι έχει φτάσει και αν και δεν έχουμε όλοι τελειώσει ακόμα με εξεταστική, δουλειά και τα λοιπά σίγουρα έχουμε προλάβει ένα μπάνιο στη θάλασσα, έτσι..;
 Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα καλοκαιρινά προϊόντα για ενυδάτωση του σώματος;

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

10 comments:

  1. Τα body butter τι τέλεια που είναι?!! Ειδικά αυτό που έχεις εσύ, έχει καταπληκτικό άρωμα :)
    Εγώ χρησιμοποιώ το λαδάκι της Garnier περισσότερο!!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ, ναι ! Είναι όντως πολύ ωραία..έχω και το μέλι! Πολύ ωραίο άρωμα! Το λαδάκι της Garnier κάποτε πρέπει να το δοκιμάσω!!
      Φιλιάα :)

      Delete
  2. Λατρεύωωωωω τα body butters από Body shop!!Εχω 7 ανοιχτά αυτή την στιγμή!!!Αγαπημένο μου είναι το moringa και το coconut!
    Επίσης πολύ συχνά χρησιμοποιώ λαδάκι nuxe και μια εκπληκτική ενυδατική που μου έφερε ο πατέρας μου από Γερμανια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχ 7;; Αλήθεια! Εγώ μόνο 2 :p Moringa έχω δοκιμάσει το αφρόλουτρο και μου άρεσε πολύ για πρωινό ντουζ!
      Το έχω δει το λαδάκι της nyxe αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ..! Δοκιμάζεις και προϊόντα από άλλες χώρες..ωραία!

      Delete
    2. hahaha nai...international!! :D
      Ναιιι..μα είναι τα αγαπημένα μου!!!!!!!!

      Delete
  3. AYTO το λαδάκι από Johnson!!Ντάξει!!Απαραίτητο κάθε καλοκαίρι!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα! Πρώτη φορά το αγοράζω και νομίζω όοταν τελειώσει θα το ξαναπάρω!! :D

      Delete
  4. Το καλοκαίρι χρησιμοποιώ κυρίως λαδάκια και κάποιες body lotions περισσότερο για το άρωμα τους (π.χ. Bioten!).

    ReplyDelete
    Replies
    1. και εγώ έχω κολλήσει με τις body lotion τώρα!! :)

      Delete

Instagram