Daily Confusions



Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα πρόσωπο χωρίς σπυράκια, κοκκινίλες και σημάδια… αλλά δεν είμαστε όλες τυχερές. Και ναι οκ, βρίσκεις ένα καλό και καλυπτικό make up αλλά μετά ποιος έχει όρεξη να καθίσει με υπομονή να το αφαιρέσει ιδικά μετά από μια μεγάλη και κουραστική μέρα;
Το σημερινό post σκεφτόμουν καιρό να το κάνω αλλά περίμενα να δοκιμάσω πρώτα τα προϊόντα και ύστερα να τα προτείνω!

Μετά από το make up της Loreal το true match, αποφάσισα να δοκιμάσω το αρκετά γνωστό natural fix της Radiant.  Αν έπρεπε να το περιγράψω με λίγα λόγια θα έλεγα ότι είναι ένα καλό make up.  Είναι σε λίγο παχύρρευστη μορφή, καλυπτικό σε καλό βαθμό και το καλύτερο είναι ότι στέκεται στη θέση του και δεν γυαλίζει! Είναι ματ και το διατηρεί! Η τιμή του είναι στα 21 ευρώ..λίγο ακριβό αλλά καλό! Καλύτερο από της L’oreal νομίζω.

Άλλο ένα καινούριο προϊόν για μένα το οποίο ήθελα αρκετά να το δοκιμάσω είναι της  Bioderma το νεράκι για ντεμακιγιάζ. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ένα προϊόν σε τέτοια μορφή μπορεί να κάνει τέλεια δουλειά! Από τα καλύτερα ντεμακιγιάζ που έχω χρησιμοποιήσει, αφαιρεί όλο το μακιγιάζ  ακόμα και το αδιάβροχο. Το εφαρμόζω σε βαμβάκι και στο σύνολο χρησιμοποιώ περίπου 3-4 δισκίδια βαμβακιού προκειμένου να αφαιρεθεί ακόμα και το παραμικρό προϊόν που έχει μείνει στο πρόσωπο μου.

Αυτό που κάνω εγώ όταν είμαι τρομερά κουρασμένη για ολοκληρωμένη περιποίηση ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου, χρησιμοποιώ μόνο το νεράκι της Bioderma το οποίο δεν χρειάζεται ούτε ξέβγαλμα, μου παίρνει λίγο χρόνο και κοιμάμαι με καθαρό πρόσωπο! Η τιμή του σε ηλεκτρονικό φαρμακείο είναι στα 10 ευρώ τα 500ml, αν πετύχετε προσφορά. Για αυτό ψάξτε το γιατί αξίζει!

Γράψτε μου στα σχόλια την γνώμη σας για αυτά τα προϊόντα αν τα έχετε δοκιμάσει και επίσης περιμένω να μου πείτε πιο make up χρησιμοποιείτε και πιο μου προτείνετε για επιδερμίδα με ακμή επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια!

Stay tuned για το επόμενο post και μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα!

                     Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

10 comments:

  1. Το bioderma ειναι απλα φοβερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι είναι όντως! και πολύ βολικό! :)

      Delete
  2. πραγματικα αυτα τα νερακια καθαρισμου μας εχουν σωσει! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι το πρώτο που δοκιμάζω και είναι όντως πολύ καλό! :)

      Delete
  3. Το make up της radiant εμένα προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου,είχε απαίσια μυρωδιά και έκανε τα σημαδάκια που έχω να φαίνονται περισσότερο γι'αυτό και το χάρισα σε μια φίλη μου!Το νεράκι bioderma είναι τέλειο,το χρησιμοποιώ συνέχεια! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίγουρα δεν θα εφαρμόζει σε όλους..και εμένα μου μύριζε λιγάκι αλλά πολύ ήπια..δεν είχα θέμα! Τουλάχιστον επωφελήθηκε η φίλη σου! Και εγώ συνέχεια το χρησιμοποιώ πλέον! :)

      Delete
  4. Θα το πρότεινες το make up?? Τόσο καλό είναι?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω δοκιμάσει πολλά, έχω ακούσει και αρνητικά σχόλια για το make up αλλά σε εμένα εφαρμόζει καλά..ναι θα το πρότεινα.
      Εγώ πάντως σίγουρα θα δοκιμάσω κάτι διαφορετικό μόλις μου τελειώσει γιατί μου αρέσει να τεστάρω καινούρια προϊόντα!!

      Delete
  5. Να σου πω την αλήθεια,παρόλο που έχω ακμή με καλύπτουν οι bb creams (τώρα έχω της garnier)
    όταν είναι να βαφτώ "καλά" έχω το Revlon Colorstay που είναι αρκετά καλο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Revlon δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και κανένα προϊόν αλλά θα το έχω υπόψιν μου αυτό! Από bb έχω δοκιμάσει της garnier αλλά δεν μου άρεσε καθόλου γιατί αντιδρούσε άσχημα με την ακμή μου και μου έβγαζε περισσότερα σπυράκια οπότε την έδωσε στην μητέρα μου και την βολεύτηκε μια χαρά!

      Delete

Instagram