Empties – Review


Τα προϊόντα μακιγιάζ δεν τελειώνουν ποτέ και όμως… τελείωσα τέσσερα τα οποία τα είχα εδώ και πάρα πολύ καιρό!! Ο λόγος γίνετε για την εταιρία the body shop και μιας και έχει καλές προσφορές τώρα στις εκπτώσεις θα σας προτείνω μερικά!


Concealer Lighting Touch
Ένα concealer καθαρά για φως, δεν προσφέρει κάλυψη παρά μόνο ελάχιστη.  Είναι γενικά ένα καλό προϊόν, δεν μαζεύεται στις γραμμές κάτω από τα μάτια, φωτίζει αλλά το μόνο αρνητικό είναι ότι περιέχει 3 mL και η τιμή είναι υψηλή! Είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποιώ αλλά δεν νομίζω να το αγοράσω ξανά. Προτιμώ να συνδυάζει κάλυψη και φωτεινότητα.





All-in-one Face Base
Μια αρκετά καλή πούδρα που την προτείνω σίγουρα! Βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις, εγώ την έχω στο νούμερο 04 ένα μπεζ χρώμα. Δεν έχω να πω πολλά, κάνει ομοιόμορφο το αποτέλεσμα, κρατάει την λιπαρότητα, είναι 9g αρκετά καλή ποσότητα και αξίζει να την δοκιμάσετε.





Extra Virgin Minerals Foundation
Ένα cream compact foundation στην απόχρωση 202 natural vanilla αν και λίγο ανοιχτή για την δική μου επιδερμίδα. Εμένα δεν με βόλεψε πολύ η μορφή κρέμας που έχει, προτιμώ τα υγρά make up, έχει λίγο λιπαρή υφή, αφήνει και λιπαρότητα στο πρόσωπο το οποίο δεν μου άρεσε μιας και έχω λιπαρό δέρμα. Δεν θα το αγοράσω ξανά και γενικά δεν το προτείνω για μεικτές – λιπαρές επιδερμίδες.
Tea Tree Concealer
Concealer σε μορφή stick το οποίο περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο. Χρησιμοποιείται για να καλύπτει τοπικά σπυράκια, κοκκινίλες σημάδια και υπόσχεται πως ξεραίνει τα σπυράκια λόγω των ελαίων που περιέχει. Δεν παρατήρησα καμία τρελή διαφορά σε αυτό αλλά για να καλύπτει τοπικά ατέλειες είναι καλό. Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, εγώ έχω την πιο σκουρόχρωμη το νούμερο 02. Από άλλα concealer σε μορφή stick που έχω δοκιμάσει δεν είναι καθόλου λιπαρό και ίσως είναι πιο δύσκολο να απλωθεί.



 Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της The Body Shop, περισσότερα σώματος και γενικά είναι μια καλή εταιρία με ωραίες μυρωδιές! Το πιο σημαντικό..τα προϊόντα της είναι against animal testing!


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή γενικά από την εταιρία; Πιο είναι το αγαπημένο σας; Να δω πόσες φορές θα ακούσω τα πασίγνωστα body butter;

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

14 comments:

  1. Γενικά έχω άπειρα προϊόντα απ' το body shop κυρίως κρέμες και τέτοια όχι τόσο make up! Λέω να δοκιμάσω την πούδρα πάντως μιας που είναι καιρός να πάρω καινούρια!
    Εμένα τα αγαπημένα μου είναι η σειρά seaweed! Ειδικά η κρέμα! Παρόλο που είναι λίγο τσιμπημένα τα λατρεύω!!

    xx
    as dreamers do

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ πολλές κρέμες...άσε!! Η πούδρα είναι καλή ελπίζω να σου αρέσει!
      Όντως είναι τσιμπημένες οι τιμές αλλά έχουν ωραία προϊόντα! Την σειρά αυτή νομίζω την ξέρω..με φύκι πρέπει να είναι! Είχα πάρει στην μητέρα μου το scrub! Φιλιά Εύη μου! :)

      Delete
  2. Την πούδρα κι εγώ ήθελα να την πάρω αλλά τελικά προτίμησα το make-up, το οποίο συμφωνώ πως είναι λιπαρό για μένα με την ήδη λιπαρή επιδερμίδα αλλά αφήνει τόσο απαλό αποτέλεσμα! Πολύ ωραίο post Αλεξάνδρα! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαριάννα ατύχησες..την επόμενη φορά την πούδρα! Εμένα πάλι καλά που τα είχε η αδερφή μου και τα δύο, δεν τα ήθελε μετά και τα πάσαρε σε μένα! Ευχαριστώ!! <3

      Delete
  3. Τα body butter τους είναι κορυφή και είναι και δικά μου αγαπημένα! Δεν θα πρωτοτυπήσω λοιπόν!
    Τέτοιο concealer για λάμψη θέλω πολύ να πάρω και είναι στη λίστα μου!
    Τρελαίνομαι γι' αυτό που κάνεις με τις φωτογραφίες και το editing! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχουν φοβερές μυρωδιές τα body butter..μόνο που τώρα το χειμώνα παγώνουν!
      Είναι καλό το concealer αλλά μικρή ποσότητα μωρέ...:/
      Αν δεν είχα και εσένα να μου πεις για το πρόγραμμα δεν θα ήταν τόσο καλές οι φωτογραφίες! :p
      <3 <3

      Delete
  4. Καταρχάς ενα μεγάλο μπράβο που τελείωσες καλλυντικά!!Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά..Εχω πάρει προιόντα περιποίησης σώματος και προσώπου!Μου αρέσουν πολύ τα body butter της εταιρίας και ειδικά το brazil nut!Μου έρχεται να το φάω!!ιχιχι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως δεν τελειώνουν γρήγορα αλλά τα είχα καιρό!! Το brazil nut δεν το έχω δοκιμάσει αλλά για να το λες πρέπει να μυρίζει ωραία!! Εγώ τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το μέλι!! φιλιά Ιωάννα μου!! :)

      Delete
  5. γενικα δεν προτιμω το Body shop Για προϊοντα μακιγιαζ..δεν ξερω γιατι..πρεπει να δοκιμασω κατι καποια φορα..τα προϊοντα περιποιησης ομως δεν παιζονται...ο,τι εχω παρει με εχει ενθουσιασει...ειδικα οι μυρωδιες ειναι εξαιρετικες

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κυρίως τα body shop φημίζονται για προϊόντα περιποίησης σώματος τα οποία συμφωνώ έχουν εξαιρετικές μυρωδιές!
      Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο ρουζ ή σκιά αλλά έχουν λίγο τσιμπημένες τιμές..

      Delete
  6. Προϊόντα μακιγιάζ από τα Body Shop έχω μόνο σκιές και κραγιόν, από τα οποία έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τότε πρέπει σίγουρα να τα δοκιμάσω! Έχουν και ωραία χρώματα! :)

      Delete
  7. Γεια σου! Σου χάρισα βραβειάκι! http://lovelyxreviews.blogspot.gr/2014/02/award-unpaixtable-blogger.html

    ReplyDelete

Instagram